8 Şubat 2014 Cumartesi

Tarayıcı Anasayfa virüslerini Temizleme Programı (Chrome Firefox IExplorer) AdwCleaner

Tarayıcıma Anasayfa Virüsü Bulaştı



Chrome,Internet Explorer,Firefox anasayfanın değişmeme probeminin kesin çözümü.
Anasayfanın Değişmemesi: www.homepage.com , anasayfam.tamindir.com, Hizliarama.com gibi anasayfa Virüsleri.Tarayıcınızda reklamların çıkması gibi problemlerin köten Çözümü: Eğer tarayıcınıza, özellikle google chrome web tarayıcısına reklam virüsü bulaşmış ise, google chrome virüs temizleme programı olarak tavsiye edebileceğimiz yegane program Adw Cleaner dır.

AdwCleaner:

Adw Cleaner programı,Bu tür tarayıcı virüslerinin temizlenmesi için gönüllü kişiler tarafından yazılmış bir programdır.Sisteminizi hızlandırır ve kayıt defterine casus yazılımlar tarafından eklenmiş komutları temizler.

1 AdwCleaner'ı Şu Linkten İndirin:  

İndir

2.Programı Çalıştırın:

AdwCleaner.exe programını çalıştırın ve "Scan" butonuna tıklayın.Bilgisayarınızı taramaya başlayacaktır.

3.Bilgisayarınızı Masaüstü Virüslerinden Temizleyin:

Tarama Bittikten Sonra "Delete" Butonuna Tıklayın.Bilgisayarınız artık, anasayfa virüslerinden kurtulmuştur.Bilgisayarı yeniden başlatsın mı sorusu çıkacaktır "Evet" i tıklayın.Eğer Sormazsa kendiniz bilgisayarınızı yeniden başlatın...

etiketler: anasayfa değişmiyor problei, chrome anasayfa değişmiyor, firefox anasayfa değişmiyor, internet explorer anasayfa değişmiyor, anasayfa virüsü, anasayfa homepage.com, anasayfa virüsleri temizleme,adwcleaner indir.

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P