30 Mayıs 2017 Salı

Abelssoft Undeleter İNDİR [Güncel Sürüm]





Lisans: DENEME
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 4 mb
Uyumluluk: Windows



Abelssoft Undeleter, bilgisayarınızın durağan sürücüsünden silinmiş, biçimlendirilmiş yada erişilemeyen verileri kurtarabilecek mükemmel bir enstrumantır. Bununla beraber, Windows tabanlı bilgisayarlardan belge, fotoğraf, müzik, video, e-posta, klasör ve öteki dosyaları kurtarabilirsiniz.

Uygulamanın, dosyalarınızı başarıyla almak için ihtiyaç duyulan tüm adımları size rehberlik eden sihirbaz benzeri bir arayüzü vardır. Adım atmak için, sürücüyü tek bir yada birkaç sürücüyü seçin. Ardından, kurtarmanız ihtiyaç duyulan biçimi belirtin, öteki bir deyişle, görüntüler için JPEG, müzik için .MP3, dokümanlar için .DOC veya kullanıcı tanımlı bir uzantı listesinden seçim yapın.




Analiz tamamlanır tamamlanmaz arama kriterlerinize uyan tüm kurtarılabilir dosyalarla ayrıntılı bir liste keşfedebilirsiniz. Orijinal yol, boyut ve kurtarma durumu gibi bilgiler sizin için görüntülenir.

Arkasından, ilgilendiğiniz tüm dosyaları seçebilir, kurtardığınız hedef klasörü seçebilir ve sonrasında kurtarma işlemini başlatabilirsiniz. Bundan sonra, tek yapmanız ihtiyaç duyulan restorasyon tamamlanıncaya kadar beklemek.

Temel Özellikler:

Sezgisel arayüz.
Kaybedilen dosyaları kurtarın.
Derin tarama*.
Abelssoft Undeleter, harici durağan diskler, USB sürücüler, SD kartlar, MP3 / MP4 çalarlar ve dijital kameralar benzer biçimde çoklu depolama aygıtlarını destek sunar.

Genel olarak, Abelssoft Undeleter'in arayüzü hem acemi hem de uzman olan tüm kullanıcılar için gezinmeyi kolaylaştırıyor. Uygulama, dosyalar artık Geri Dönüşüm Kutusu'nda bulunmasa bile, yanlışlıkla silinmesi nedeniyle kaybettikleri tüm belgeleri hızlı bir halde almak isteyenler için kullanışlı.

* bir tek Pro sürümü.

Etiketler: Abelssoft Undeleter indir son sürüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P