15 Mayıs 2017 Pazartesi

Havayı Ölçen Smart Sağlık Kiti Sprimo




Teneffüs ettiğimiz hava, yediğimiz her lokma kadar önemlidir.Yediğimiz her şey vücudumuz için besindir ve bu besinleri yakarak enerjiye çevirebilmemiz için ve vücudumuzun yaşamsal faliyetlerini devam ettirmek için hava soluruz. Nasıl ki sağlıklı beslenmek için ve formda kalmak için aldığımız her besin maddesine dikkat ediyorsak, soluduğumuz her havaya da dikkat etmemiz gerekir.

İnsan vücudu havadaki değerleri ölçemez ve küçük değer değişimlerini far edemez. Ne var ki soluduğumuz havanın değerlerini ölçebilen ve bizlere önerilerde bulunabilen ve iPhone uyumlu bir kit var artık. Kickstarter projesi olarak üretime başlatılan Sprimo sizin için havayı ve beslenmenizi kontrol ediyor, sağlığınız için size önerilerde bulunuyor.
Sprimo Resmi web sitesine buradan gözatabilirsiniz.

Sprimo kirli yada temiz bir havada olduğunuzda size destek sağlıyor. Daha sağlıklı, daha uzun yaşamak için seçimler yapabilir ve çeşitli düzenlemelerde bulunabilirsiniz.



Sprimo ile yapabileceklerinizegelirsek:


  • Sızıntı icra eden boyaları ve solventleri tespit edin ve uçucu organik bileşikler ve gazlar veren ürünler kullanmayın.
  • Burun kanadığında istenmeyen gazları ölçülebilir şekilde tespit edin.
  • Düşük hava kalitesine sahip ortamlardan kaçının.
  • Başka bir yere temiz hava ile bir restoran seçin.
  • Odalarda diğerinden daha iyi havayla otelde kalın.
  • Temiz hava ve havalandırma için pencereleri açarak düşük hava kalitesi skorlarıyla odalardaki temiz hava akışını geliştirin.
  • Sağlıksız kapalı hava kirliliği kaynaklarını kaldırın.
  • Havayı filtrelemek için bir hava arıtıcıyı ne vakit kullanacağınızı bilin sıhhat risklerini azaltın.
Fiyatı da gayet makul olan bu sağlık kitini almak için ise Kickstarter 'dan ön sipariş vermeniz gerekmektedir. Fiyat seçeneklerine aşağıdan bakabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi almak için resmi web sitesini inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P