25 Mayıs 2017 Perşembe

AceProject Online Proje Yönetimi






Lisans: DENEME
Sürüm: Web
Boyut: ~+ mb
Uyumluluk: Diğer



AceProject, uçtan uca projeleri yönetmenizi sağlayan web tabanlı bir proje izleme çözümüdür. Görev yönetimi için optimize edilmiş basit, verimli bir uygulamayla erişilebilen muhteşem proje yönetimi çalgılarına haizdir.


AceProject, her türlü kullanıcı için eksiksiz bir proje yönetimi çözümüdür; Bireyler, takımlar ve büyük firmalar. İş akışları üzerinde tam kontrol sahibi olmanızı sağlar ve sunulan her türlü araç ve özelliklerle her türlü projeyi kapsayabilir.


AceProject ile, tüm projelerinizde vaktini kaydedebilir ve takip edebilirsiniz. Bu işlem, dahili zamanlayıcıyı kullanarak yapılabilir veya herhangi bir iş saati girilebilir. Vakit, faturalandırılabilir veya faturalandırılabilir olmayan olarak belirlenebilir ve her çalışanın inceleme ve tasdik için gönderdiği haftalık süre çizelgelerine kaydedilir. Bir süre çizelgesi onaylanır onaylanmaz vakit raporları oluşturmak için kullanılabilir. Bunlar kişisel vakit raporları, bireysel proje süre raporları ve çoklu proje süre raporlarıdır.

Proje Şablonları
AceProject'in kullanışlı bir özelliği, proje şablonları oluşturmanıza izin verir. Bunlar sıfırdan yada önceden mevcud projelerden yapılabilir. Şablon, harika zamandan tutum sağlar, çünkü tüm şablonun görev grupları, türleri, öncelikleri, bağlarımlılıkları ve durumları otomatik olarak kopyalanır. Şablonlar dinamik yada statik olabilir; Dinamik proje şablonları canlı projeler olarak kullanılabilirken, statik şablonlar yalnızca bir şablon olarak kullanılabilir.

Fiyatlandırma
AceProject, freemium, abonelik fiyatlandırma modeli kullanır. Aynı zamanda, aslabir kredi kartı gerekmeden ücretsiz olarak deneme hakkına sahiptir. Planlar, 5 kullanıcı, 50 vazife, 2 proje ve 250 MB çevrimiçi depolama kapasitesina yönelik ücretsiz bir Temel plan ile adım atar. Sıradaki, aylık 19 $ 'lık maliyetli Standart plan ve peşinden ayda 39 $' lık Gelişmiş plan izliyor. Gelecekteki iki plan aylık 59 dolardan, Altın plan ise ayda 99 dolardan ücretlendirildi. Her planda belirli sayıda kullanıcıya sahip olabilirsiniz ve kullanıcı başına fiyatlandırılmaz. Planınızı, yukarı veya aşağı doğru değiştirmeniz gerekiyorsa, bu, ihtiyacınız olan her an üstlenilebilir.

Alt çizgi
AceProject, çeşitli kullanıcılar için çeşitli ortamlarda uygulanabilen bir 'Jack of all trades' çözümüdür. Çalışmalarını başarıyla planlamak, seyretmek ve uygulamak isteyen proje yöneticileri için geniş bir araç seti vardır.

Benzer yazılımlara kıyasla AceProject, kullanımı basit ve kullanımı basit, zengin özelliklere haiz web tabanlı bir proje yönetimi uygulamasıdır. Söylenilen, arayüz, özellikle bu platforma alışkın değilseniz, gezinmek zor olabilir. Ne yazık ki, AceProject için göze çarpan diğer bir dezavantaj, Google Drive, Salesforce yada Quickbooks gibi diğer hizmetler ile entegrasyon eksikliği. Bu, AceProject'in geri kalanında olduğu gibi bir utanç, oldukca sağlam bir çözüm ve güçlü özelliklerden ve uygun fiyatlandırma yapısından yararlanabilecek ufak-orta ölçekli işletmeler tarafından kullanılabilir.

Etiketler: Aceproject, proje yönetim aracı, proje programı, proje yönetim sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P