25 Mayıs 2017 Perşembe

The Legend of Zelda: Breath of the Wild İNDİR






Bir macera yaşamına adım atın! The Legend of Zelda oyunlarından bildiğiniz herşeyi unutun. The Legend of Zelda: Breath of the Wild'da alkışlanan seride yeni bir oyun arayışıyla keşif, bulgu ve macera hayatına adım atın. Bu çarpıcı açık hava serüveninde Hyrule'nin harabe krallığının neye dönüştüğünü keşfederken arazileri, ormanları ve dağ zirvelerini gezin.



Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 65000 mb
Uyumluluk: Windows





Özellikler:
Her ne şekilde isterseniz Hyrule'un vahşilerini keşfedin. - Yeni hedef arayışında kuleleri ve zirve noktalarını tırmanın, oraya gitmek ve vahşi doğaya atlamak için kendi yolunuzu belirleyin. Yol süresince yükselen düşmanlarla cenkacaksın, yırtıcı canavarı avlayacaksın ve yiyecek ve iksirler için malzemeyi toplayacaksın, yolculuğun süresince sürdüreceksin. * Keşfetmek ve keşfetmek için 100'den fazla tecrübe etme Tapınakları - Shrines görünüm, arzu ettiğiniz herhangi bir sırada keşfedilmeyi bekliyor nokta. Onları çeşitli şekillerde arayın ve içindeki çeşitli bulmacaları çözün. Maceranıza yardımcı olacak özel eşyalar ve diğer ödüller kazanmak için içerideki tuzakları ve cihazları kullanarak yolunuzu izleyin. Hazırlıklı olun ve doğru bir şekilde donatılmış olun - Keşfetmek için bekleyen bir dünya ile her köşeye ulaşmak için çeşitli giysiler ve viteslere ihtiyacınız olacak. Daha sıcak giysilerle demetlemeniz yada çöl ısısına daha uygun bir şeye dönüşmeniz gerekebilir. Bazı giyimlerin bile, örneğin, sizi daha hızlı ve gizli saklı yapabilecek özel efektleri vardır. * savaşan düşmanlar strateji gerektirir - Dünyada her boyut ve şekli düşmanla yaşanır. Her birinin kendi saldırı şekilleri ve silahları var, bundan dolayı hızlı düşünün ve onları yenmek için doğru stratejileri geliştirin.
Amiibo uyumluluğu

Wolf link'i oyunda görmek için Wolf link amiibo'ya (ayrı olarak satılır) dokunun. Wolf link kendi kendine düşmana saldıracak ve aradığınız eşyaları bulmanıza yardımcı olacak.

Etiketler: The Legend of Zelda: Breath of the Wild full indir, The Legend of Zelda: Breath of the Wild indir, The Legend of Zelda: Breath of the Wild inceleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P