1 Haziran 2017 Perşembe

5KPlayer İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 39 mb
Uyumluluk: Windows

 


5KPlayer, ücretsiz bir HD video oynatıcı, müzik çalar, AirPlay medya flama ve çevrimiçi video indirme programıdır. Çoklu altyazı parçaları ve ses kayıtlarıyla ultra yüksek tanımlı videoları oynatmak için bölge-dışı bir DVD oynatıcı olarak kullanılabilir. Ayrıca YouTube videolarını, HD Kamera filmlerini, Blu-ray videolarını oynatabilir ve uydu radyosunu oynatabilir.



Temel özellikler şunlardır:

1080p video ve DVD oynayın.
MP3 AAC APE FLAC müzik dosyalarını çalın.
Sesli video akışı için dahili AirPlay gönderici / alıcısı.
YouTube, Dailymotion, Vimeo'dan çevrimiçi videolar indirin.
Sezgisel, göze batmayan bir arayüz.
5KPlayer yalnızca ücretsiz bir HD medya oynatıcı değil, aynı zamanda iPhone ve iPad, iPod ve Apple Watch'den hem Mac OS X platformuna bununla birlikte bir Windows'a ses ve video ortamı akışı yapmanıza yardımcı olabilecek dahili bir AirPlay alıcısı aracına haizdir PC. 5KPlayer, MP4, MOV, M4V, MP3 ve AAC dosyalarını, iMac, MacBook ve Windows 10/8/7'den Apple TV'ye ve AirPlay hoparlörlere kablosuz olarak ücretsiz olarak aktarmak için bir AirPlay göndericisi olarak da kullanılabilir. 5KPlayer, tüm iPhone / iPad / Mac ekranınızın Mac ile anında çoğaltılması için AirPlay Yansıtma özelliğini yapılandırır ve Yansıtmayı 4K 8K UHD videolara kadar kaydetmek için bir ekran kayıt yardımcı programıyla ilişkilendirir.

5KPlayer ek olarak 300'den fazla çevrimiçi video ve ses sitelerini destekleyen bir çevrimiçi video müzik indiricisidir. Abonelik olmadan, YouTube, feysbuk, Yahoo, DailyMotion, Vimeo, Veco, Metacafe, Myspace, Vine, UStream, MTV, Instagram, Bliptv, LiveLeak, CBS slideshare, çevrimiçi 4K 5K 8K Ultra HD yada 1080p videolar müzik online indirmek ücretsiz yapabilirsiniz. Ve Soundcloud'dan ücretsiz müzik indirebilirsiniz.

Etiketler: 5KPlayer indir son sürüm

http://filehippo.com/download_5kplayer/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P