10 Mayıs 2017 Çarşamba

Picasa İNDİR [Güncel Sürüm]




Google picasa indir

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 13.04 mb
Uyumluluk: Windows



Picasa, bilgisayarınızdaki tüm resimleri anında bulmanıza, düzenlemenize ve paylaşmanıza yardımcı olan bir yazılımdır. Picasa'yı her açtığınızda, tüm resimlerinizi otomatikman bulur (haiz olduğunuzu unutmuş olanlar dahil) ve tanıyacağınız klasör adlarıyla tarihe göre düzenlenmiş görsel albümler halinde sıralar. Albümlerinizi düzenlemek için sürükleyip bırakabilir ve yeni gruplar oluşturmak için etiketler yapabilirsiniz. Picasa, resimlerinizin her zaman tertipli olmasını sağlar.


Picasa, tek tuşla düzeltmeler ve güçlü efektleri parmak uçlarınıza koyarak gelişmiş düzenlemeyi basitleştirir. Picasa, resimlerinizi paylaşmanızı kolaylaştırır; e-postayla evde fotoğraf yazabilir, hediye CD'leri hazırlayabilir, resimlerinizi ve albümlerinizi anında paylaşabilir ve hatta kendi blog'unuza resim gönderebilirsiniz.

Son sürüm, Web Albümleri'ni (diğer iyileştirmelerle birlikte) ihtiva eder, sadece Google'dan bir hesap istemenizi gerektirir.

Program sağlayıcısı, bu ürünün eski sürümlerinin dağıtımını kısıtladı. FileHippo, herhangi bir rahatsızlıktan dolayı özür diler.

Etiketler: Google picasa, picasa indir, fotoğraf düzenleme programı, picasa indir ücretsiz, picasa eski sürüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P