1 Haziran 2017 Perşembe

Abdio PDF Reader İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 4.45 mb
Uyumluluk: Windows

 


Abdio PDF Reader, PDF'lerin ilkel düzenlemesini mümkün olduğunca kolay okumak ve yapmak için tasarlanmış bayağı bir uygulamadır. Abdio PDF Reader, PDF belgelerinizi görüntülemek için bayağı ve iyi organize edilmiş bir enstrumantır. Sayfa ekranınızı yakınlaştırabilir yada döndürebilirsiniz. Metin bilgilerini diğer uygulamalara kopyalayabilir, PDF belgelerinde metin arayıp PDF'lerini basabilirsiniz.



Arayüz, mantıksal bir şekilde düzenlenir ve Adobe Reader şeklinde en standart PDF görüntüleyenlere benzer şekilde görünür. Komut seçenekleri Adobe'nin önerisi ile aynı şekilde düzenlenmiştir, bu nedenle çömez kullananların bile bu PDF okuyucuyu kullanırken herhangi bir problemi olmamalıdır.

Abdio PDF Reader ile arama yapabilir, metin seçebilir ve panoya kopyalayabilirsiniz. Belgelerinizi e-postayla paylaşabilir veya basılı kopyalarınızı yazıcı veya faks kanalıyla oluşturabilirsiniz. Daha önce de açıklandıği şeklinde arayüz oldukca basit ve kullanıcılar navigasyonu rahat buluyor. Abdio testte Tamam (OK) işlemi yapıyor ancak yakınlaştırma özelliği, bazı görüntülerin birazcık görenık kalmasına niçin oluyor, sadece metin hala okunabilir durumda.

Genel olarak, çok sayıda bileşeni olan ve Adobe Reader'da bulacağınız şeklinde çok sayıda görevi üstlenebilecek bir uygulama arıyorsanız hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Bununla birlikte, yalnızca PDF belgelerini görmeniz ve en temel görevleri gerçekleştirmeniz gerekirse, Abdio PDF Reader, gereksinimlerinize en iyi şekilde uyabilir.

Etiketler: Abdio PDF Reader  indir son sürüm

http://filehippo.com/download_abdio_pdf_reader/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P