1 Haziran 2017 Perşembe

Ad-Aware Personal Security İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: DENEME
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 2.4 mb
Uyumluluk: Windows

 


Ad-Aware Personal Security, sağlam anti-spyware ve antivirüs koruması üzerine inşa edilmiş olup size, kimlik avı hücumlarına ve çevrimiçi sahtekarlığa karşı PC'nizi koruyabilen, böylece, kimlik avı önleme özelliklerinin ve gerçek zamanlı web filtreleme teknolojilerinin eksiksiz bir setini sunar. Alışveriş yapmak ve banka online gerek güven.



Ad-Aware Personal Security, çok yönlü bir PC güvenliği için çok katmanlı koruma elde eden kapsamlı bir güvenlik paketidir. Ad-Aware Personal Security, bir anti-spyware uygulamasıdır, sadece hem de anti-malware koruması da sağlar. Güçlü antivirüs ve casus yazılım önleme araçları ve anti-phishing çalgıları ile tam kapsamlı bir dizi veri güvenliği özellikleri (örneğin tam kapsamlı tarama ve sosyal ağ güvenliği) ile birlikte gelir.

Ad-Aware Personal Security, çevrimiçi alışveriş yapmanızı ve bankanızın güvenli bir halde alışveriş yapabilmenizi ve web'de veya toplumsal ağları ziyaret ederken kendinizi korumanızı sağlar. Ayrıca, zararlı yazılım ataklarına karşı koruma da var, kötü fakatçlı yazılım korumalı alan emülatörü var. Bir oyuna dalmışken veya bu konuda bir film seyrederken güvenlik yazılımınızdan kesinti istememek için bir oyun modu seçebilirsiniz.

Web üzerinde belirli bir süre boyunca, Ad-Aware Personal Security, tehlikeli olduğu bilinen URL'leri devamlı olarak tarar. Her siteyi, tertipli olarak güncellenen (her beş ila 20 dakikada bir) kötü fakatçlı web sitelerinin bir veritabanına karşı kontrol edebiliyor.

Genel olarak, Ad-Aware Personal Security bazı güçlü özelliklere sahiptir, sadece bazı kötü amaçlı yazılım türlerine karşı koruma yada virüs bulaşmış bir bilgisayarı onarma konusunda muhteşem değildir. Piyasada daha kapsamlı bir koruma elde eden ve daha düşük fiyat aralığında yer alan daha fazla işlevsellik elde eden başka ürünler de bulunmaktadır.

Etiketler: Ad-Aware Personal Security indir son sürüm

http://filehippo.com/download_ad-aware-personal-security/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P