2 Haziran 2017 Cuma

Aiseesoft Free AVI Player for Windows İNDİR [Güncel Sürüm]





Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 40 mb
Uyumluluk: Windows



Windows için Aiseesoft Ücretsiz AVI Oynatıcı, 1080P / 1080i / 720P'de kaydedilen ortamlar da dahil olmak üzere 4K videoları ve HD videoları oynatmanıza olanak tanır. MP4, H.264 / MPEG-4 AVC, H.265 / HEVC, TS, MKV, AVI, MOV, FLV ve WebM şeklinde çoğu 4K / HD video formatları desteklenir.



Windows için Aiseesoft Ücretsiz AVI Oynatıcı, bayağı, ancak etkili bir kullanıcı arayüzü ile kullanımı kolaydır. Tasarım, her düzeydeki uzmanlığın kullananlarının herhangi bir sorunla karşılaşmadan gezinebilecekleri basit ve basit bir düzende sıradan ama yine de kafi.

AVI, MP4, MKV, MOV, WMV, FLV ve M4V şeklinde çeşitli video formatlarını destekleyin.
MP4, H.264 / MPEG-4 AVC, H.265 / HEVC, TS, MKV, AVI, MOV, FLV ve WebM dahil 4K ve HD oynatmayı destek sunar.
Dolby TrueHD ve DTS-HD codec bileşenlerini destek sunar.
FLAC, AAC, AC3, MP3, OGG, WAV ve WMA dahil olmak üzere çeşitli ses formatlarını destekler.
Çok dilli destek. *
Windows için Aiseesoft Free AVI Player ve doğru donanım ile ev sinema sesini tamamen yaşayabilirsiniz. Dolby Digital ve DTS 5.1 kanallı seslerin yanı sıra yüksek özünürlüklü görüntü kalitesi ile Aiseesoft AVI Player for Windows, yüksek kalitede medyayı kendi evinizin rahatlığına doğrudan getiriyor.

Aiseesoft Free AVI Player for Windows, gezinmek için bayağı bir kullanıcı dostu arayüzü var. İzleme modlarınızı kişiselleştirebilir ve ekran modu, yarı boyut seçimi, düzgüsel boyut, çift boyut ve ekrana sığdırma gibi işlevler için değişiklik yapılandırabilirsiniz. Ekran boyutunu ayarladıktan sonra, renk tonunu, parlaklığı ve karşıtlığı konfigüre edebilirsiniz. , Doygunluk, gama ve oynatma efektlerini de özelleştirebilirsiniz.

* Çoklu dil desteğ: İngilizce, Fransızca, Almanca ve Japonca.

Etiketler: Aiseesoft Free AVI Player for Windows  indir son sürüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P