2 Haziran 2017 Cuma

Aiseesoft DVD Creator İNDİR [Güncel Sürüm]






Lisans: DENEME
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 35 mb
Uyumluluk: Windows



Aiseesoft DVD Creator, bir DVD diske kendi video dosyalarınızı yazmak için kullanışlı bir enstrumantır. İhtiyacınız var ise, video dosyalarınızı bir DVD klasörü veya ISO dosyası olarak da dönüştürebilirsiniz.


Uygulama, ses parçaları, altyazılar ve özelleştirilebilir bir menü eklemenizi sağlar. Kendi hazırladığınız meydan okumayı hissetmiyorsanız, önceden hazırlanmış şablonlardan bir hisse menüsü seçebilirsiniz! Gerekirse, birkaç tıklamayla gerekirse müzik, resim ve altyazı ekleyebilirsiniz.

Temel Özellikler:

Bilgisayarınızdan video dosyaları içeren DVD diskleri oluşturun.
Video dosyalarınızı DVD klasörüne yada ISO dosyasına dönüştürün.
AVI, MPEG, DivX, DV, VOB, WMV ve MP4 gibi popüler formatları destekler.
Seçilebilecek çeşitli düzenlenebilir menü şablonları.
Desteklenen altyazılar içinde SRT, SUB, SSA ve ASS bulunur.
Ses parçaları ve altyazı ekle.
Özelleştirilebilir video efektleri.
Temelleri bir tek DVD'nize ekleyebileceğiniz benzer biçimde, video dosyalarınızı da düzenleyebilirsiniz. Örneğin, parlaklık, kontrast ve doygunluğu ayarlayabilirsiniz. Video uzunluğunu kısaltabilir, en / boy oranını değiştirebilir ve filigran ekleyebilirsiniz.

Aiseesoft DVD Creator ile videonuzu bir DVD disk, klasör veya ISO dosyası haline dönüştürebilirsiniz. Uygulama, AVI, MPEG, 3GP, MP4, VOB, FLV, M2TS, MTS dahil nerede ise tüm video formatlarını DVD formatındaki disklere dönüştürebilir , TS, SWF, MKV, MPG, MPA, DAT, DV, NSV, MOV, QT ve RMVB vb.

Genel olarak, Aiseesoft DVD Creator, uyarlanmış bir DVD oluşturmak için bazı temel sadece iyi özelliklere haiz uyarlanabilir bir uygulamadır. Bir takım düzenleme seçeneğiyle kullanımı kolaydır ve birlikte çalışılacak çok çeşitli formatları desteklemektedir.

Etiketler: Aiseesoft DVD Creator  indir son sürüm
http://filehippo.com/download_aiseesoft-dvd-creator/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P