1 Haziran 2017 Perşembe

Aiseesoft 4K Converter İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: DENEME
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 37 mb
Uyumluluk: Windows

 


Aiseesoft 4K Converter, 4K videoyu 1080p, 720p ve SD videolara dönüştüren veya 4K videolarınızı bir biçimden başka bir popüler 4K video formatına dönüştürebilen işlevsel bir 4K dönüşüm uygulamasıdır.



Temel Özellikler:

4K videoyu 1080p, 720p yada SD videoya dönüştürün.
4K'yı öteki 4K formatlarına dönüştürün.
MP4, MKV, FLV, AVI, TS ve WebM'yi destek sunar.
2D 4k'ten 3d'ye dönüşüm gerçekleştirir.
Aiseesoft 4K Converter, HD TV, Mac, PC, iPhone, iPad, çeşitli Android cihazları ve Sony'nin PSP benzer biçimde daha çok cihazda keyfini çıkarmak için 4K videoları / 1080p, 720p yada SD videoya dönüştürmenizi sağlar.

Aiseesoft 4K Converter, 30X daha hızlı dönüştürme hızına sahiptir ve 4K video dosyasını 1080p, 720p veya SD videoya kolaylıkla dönüştürmenize olanak tanır. Uygulama hem de HD / SD videolarını 4K videolara yükseltme imkânı sunuyor.

Aiseesoft 4K Converter, video dönüştürücülerin çoğunun yaptığı gibi, mükemmel yerleşik video düzenleyicisi ile 4K videoları düzenleme çalgıları ile birlikte geliyor. Uygulama, kırpma ve medyayı doğru açıyla döndürme, parlaklık ve kontrastı ayarlama ve medya kliplerini bir araya getirme yoluyla 4K videoları düzenlemenizi sağlar. Videonuza da filigran ekleyebilirsiniz.

Genel olarak, Aiseesoft 4K Converter, tertipli ve düzenli bir arayüze dönüştürülmüş farklı yararlı özelliklere sahiptir. Uygulamanın kullanımı kolaydır ve öğrenme eğrisi nispeten sığdır, sadece 4K video dönüştürme ile adım atmak istiyorsanız.

Etiketler: Aiseesoft 4K Converter indir son sürüm

http://filehippo.com/download_aiseesoft-4-converter/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P