1 Haziran 2017 Perşembe

Aiseesoft PDF Converter Ultimate İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: DENEME
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 117 mb
Uyumluluk: Windows

 


Ödüllü OCR teknolojisi ve üstün tanıma doğruluğu ile Aiseesoft PDF Converter Ultimate, PDF'leri Word / Text / Excel / PowerPoint / ePub / HTML / JPG / TIFF / PNG / GIF'ye dönüştürmek için güçlü bir enstrumantır.



Sezgisel ve kullanıcı dostu arayüzü sayesinde Aiseesoft PDF Converter Ultimate, PDF belgelerini bayağı ve hızlı bir şekilde dönüştürmeyi kolaylaştırır; aslabir kalite kaybı olmadan.

Temel Özellikler:

WordPad'de daha fazla düzenleme yapmak ve PDF dosyalarınızı düzenlenebilir şekilde doğru bir halde yedeklemek için PDF dosyalarını hızlı bir halde metin formatına dönüştürün. Metin, Microsoft Office 2007/2010/2013 Word (.Docx) / Excel (.Xlsx) / PowerPoint (.Pptx), ePub, HTML.
Ek olarak, PDF dosyalarını, PDF'leri dönüştürmeden önce resim boyutunu ve rengini ayarlamanıza müsaade eden TIFF, JPEG, PNG, GIF, BMP, TGA, PPM ve JPEG2000 gibi çıktı biçimlerine haiz görüntülere dönüştürür.
Görüntü tabanlı PDF'lerin kayıpsız dönüşümü.
Metni görüntü tabanlı PDF'lerden ayıklayın.
Toplu Dönüştürme ve PDF önizleme.
Çok dilli dönüştürme: OCR teknolojisiyle, yazılım İngilizce, Fransızca ve Çince, ayrıca suni diller ve programlama dilleri, basit kimyasal biçimüller ve daha fazlası dahil 190'tan fazla dili tanıdı!

Etiketler: Aiseesoft PDF Converter Ultimate indir son sürüm

http://filehippo.com/download_aiseesoft-pdf-converter-ultimate/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P