1 Haziran 2017 Perşembe

Apache OpenOffice İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 134 mb
Uyumluluk: Windows

 


Apache OpenOffice, kelime işlemci, elektronik tablolar, sunumlar, grafik ve veri tabanları için önde gelen açık kaynaklı ofis yazılım paketidir. Uygulama biroldukça dilde mevcuttur ve tüm yaygın bilgisayarlarda çalışır.



Mükemmel yazılım

Apache OpenOffice, yirmi yıllık yazılım mühendisliğinin sonucudur. Başlangıçtan itibaren tek bir yazılım parçası olarak tasarlanan bu ürün, diğer ürünlerin uyuşamayacağı bir tutarlılığa sahiptir. Tamamen açık bir geliştirme süreci, her insanın hataları rapor edebilmesi, yeni özellikler talep edebilmesi yada yazılımı geliştirmesi anlamına gelir.

Kullanımı kolay

Apache OpenOffice'i öğrenmek kolaydır ve esasen başka bir ofis yazılım paketi kullanıyorsanız, derhal kabul etmiş olmuş olursunuz. Dünya genelinde mahalli dil topluluğu, Apache OpenOffice'in muhtemelen mevcut ve kendi dilinizde desteklendiği anlamına geliyor.

Ücretsiz

En iyisi, Apache OpenOffice indirilebilir ve tamamen lisans ücreti olmaksızın kullanılabilir. Apache OpenOffice LGPL lisansı altında piyasaya sürüldü. Bu, ev, tecim, eğitim, kamu yönetimi şeklinde herhangi bir fakatçla kullanabileceğiniz anlamına gelir.

Not: Nisan 2011 saygınlıkıyla, OpenOffice.Org projesinin ticari gelişimi sona erdirildi. Kod, gönüllülerin geliştirmeye devam etmiş olduğu Apache Software Foundation'a katkıda bulunmuş oldu. OpenOffice'in bir çatısı olan LibreOffice şimdi buradan indirilebilir.

Etiketler: Apache OpenOffice indir son sürüm

http://filehippo.com/download_openoffice/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P