1 Haziran 2017 Perşembe

aswMBR İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 4 mb
Uyumluluk: Windows

 


AswMBR, ZAaccess, MBRroot / Sinowal, Whistler, Cidox, TDL4 / 3 / Alureon, Pihar vb. şeklinde MBR / VBR / SRV rootkitlerini saptamak üzere tasarlanmış ücretsiz bir rootkit tarayıcıdır. AswMBR, rootkit'leri tarama kabiliyeti konusunda eksiksizdir. Kötü amaçlı yazılım programları ile ilişkilendirilir ve 'standart' antivirüsünüz mümkün olmadığında bunları kaldırabilir.



Hemen hemen tüm rootkit'ler varolan Ana Önyükleme Kaydı'nı değiştirdikçe, aswMBR yeni bir Ana Önyükleme Kaydı oluşturmasına müsaade eden güçlü bir özelliğe haizdir. FixMBR düğmesi şüphelenilen / virüs bulaşmış Ana Önyükleme Kaydını kaldırır ve yenisini yazacaktır.

Temel özellikler şunlardır:

hafif ve hızlı.
Güçlü ve verimli.
FixMBR yeni bir Ana Önyükleme Kaydı yazabilir.
AswMBR, tam olarak ne yapmak için tasarlandığını meydana getiren güçlü bir uygulamadır ve hızlı bir şekilde gerçekleştirir. Tek dezavantajı, gelişmiş bilgisayar bilgisi olan ve verileri yorumlayabilen kullanıcılara yönelik olması, bu nedenle acemi bir kullanıcı iseniz, bu uygulama sizin için değil. Avast Free Antivirus ile birleştirildiğinde kötü niyetli saldırılara karşı çok yönlü koruma sağlayacak mükemmel bir araç bulunduğunu söyledikten sonra.


Etiketler: aswMBR indir son sürüm

http://filehippo.com/download_aswmbr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P