1 Haziran 2017 Perşembe

BD Software Toolkit İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: DENEME
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 143 mb
Uyumluluk: Windows

 


BD Software Toolkit, Blu-ray / DVD / video dönüştürme, Blu-ray kopyalama ve DVD oluşturma olanağı elde eden kullanışlı bir Blu-ray araç setidir. BD Software Toolkit ile muhteşem bir görüntü ve ses kalitesiyle muhteşem bir Blu-ray görüntüleme deneyimi doğrudan PC'nize getirebilirsiniz.



Aiseesoft 'BD Software Toolkit, sadece Blu-ray oynatmanıza, DVD oluşturmanıza ve 2D / 3d videoları dönüştürmenize olanak tanımakla kalmaz, hem de dosyalarınızı iOS aletinıza da aktarabilmenizi elde eden sezgisel bir "hepsi bir arada" uygulamasıdır.

Uygulama, Blu-ray disk, Blu-ray klasörü ve Blu-ray ISO resim dosyalarını destekliyor. Ayrıca, HD ve SD video dosyalarını da destekler. Uygulamanın birbirine geçmeli özelliği, film 1080i olsa bile 1080p tam HD efektini güvence eder. BD Software Toolkit ile, DTS-HD Master Audio veya Dolby TrueHD olsun, Blu-ray disk üzerinde HD eğlencenin tam potansiyelini yaşayabilirsiniz.

BD Software Toolkit ile mükemmel bir görüntü ve ses kalitesiyle görkemli bir Blu-ray görüntüleme deneyimi direkt PC'nize getirebilirsiniz.

Kameranıza kaydedilmiş yada İnternet'ten indirilmiş videolardan DVD diskleri oluşturabilirsiniz. Aralarında seçim yapabileceğiniz DVD menü şablonlarının yığınları bulunur. Bir tek bu değil, aynı zamanda altyazı, ses parçaları ekleyebilir ve düzenleyebilir, arka plan resimleri ve müzik vb. Ekleyebilirsiniz.

BD Software Toolkit ayrıca aşağıdaki formatları desteklemektedir: MP4, AVI, MOV, MPEG, MTS, MKV ve FLV. Uygulama bununla birlikte müzik, resim, TV şovları, Podcast, iTunes U, e-Kitaplar, Fotoğraf Makinesi Roll dosyaları, zil sesleri, SMS / MMS, Kişiler ve sesli notlar da dahil olmak üzere tüm iOS destekli dosyaları bilgisayarınıza aktarmanıza veya müzik, Video, ePub, PDF, resim dosyaları / klasörleri doğrudan iPhone'unuza.

BD Software Toolkit'in mükemmel bir özelliği, herhangi bir standart 2D videoyu üç boyutlu'ye dönüştürme özelliğidir yada 3d videoları öteki 3B modlarına dönüştürebilirsiniz. Standart 2D dosyalarını daha yüksek çıkış kalitesiyle de dönüştürebilirsiniz. Anaglyph 3d, Yan Yana (Yarı Genişlik) üç boyutlu, Yan yana (Tam) üç boyutlu, Üst ve Alt (Yarı Yükseklik) 3d ve Üst ve Alt (Tam üç boyutlu) olmak üzere beş üç boyutlu modu vardır.

Desteklenen formatlar arasında: MP4, AVI, MOV, MPEG, MTS, MKV, FLV. Uygulama hem de müzik, resim, TV şovları, Podcast, iTunes U, e-Kitaplar, Fotoğraf Makinesi Roll dosyaları, zil sesleri, SMS / MMS, Kişiler ve sesli notlar da dahil olmak üzere tüm iOS destekli dosyaları bilgisayarınıza aktarmanıza veya müzik, Video, ePub, PDF, fotoğraf dosyaları / klasörleri doğrudan iPhone'unuza.

Genel olarak, BD Software Toolkit, Blu-ray ortamını oynatma, düzenleme, oluşturma, kopyalama ve dönüştürme becerisine haiz bir 'İsviçre Ordu Bıçağı'dır. Arayüzü sezgiseldir, kullanımı kolaydır ve nispeten hafiftir.


Etiketler: BD Software Toolkit indir son sürüm

http://filehippo.com/download_bd-software-toolkit/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P