1 Haziran 2017 Perşembe

DAEMON Tools Lite İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ mb
Uyumluluk: Windows

 


DAEMON Tools Lite ile fizyolojik CD / DVD / HD DVD / Blu-ray disklerinizi direkt "sabit diskinizde çalışan" "sanal diskler" yada "disk görüntüsü" dosyaları olarak yedekleyebilirsiniz. Ek olarak, diğer yazma programları tarafınca oluşturulan görüntülerle de çalışabilirsiniz! DAEMON Tools Lite, çeşitli görüntü türlerini destek sunar. Fotoğraf Katalogunuzda bir format görüntüsü olması için CD / DVD görüntü dönüştürücü kullanın!



1. Sanal CD / DVD-ROM / HD DVD ve Blu-ray sürücüler yansılamak edin

DAEMON Tools Lite [Commercial] PC'nizde 4'e kadar CD / DVD sanal sürücüsü yansılamak etmenizi sağlar. Sanal sürücüler, OS'nizde gerçek olanlar gibi görünecektir. Bir sanal sürücü seçin, peşinden bağlamak dilediğiniz bir disk resmi seçin. Bilgisayarımda monte edilmiş disk görüntüsü ile oluşturulmuş sanal sürücüyü bulun. Çalışmaya başlamak! Gerçek bir disk ve gerçek bir diskle çalışmak benzer biçimde görünüyor, öyle değil mi? Evet, ama çok daha hızlı!

2. Bir disk resmi oluşturun

DAEMON Tools Lite [Commercial] ile fiziksel CD / DVD / HD DVD / Blu-ray sürücülerine eklenen orijinal disklerden ISO ve MDS görüntü dosyaları oluşturabilirsiniz. Yada daha önce oluşturduğunuz resimleri öteki programlarla birlikte kullanın. DAEMON Tools ürünleri farklı görüntü türleri ile çalışır.


Etiketler: DAEMON Tools Lite İNDİR SON SÜRÜM

http://filehippo.com/download_daemon_tools/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P