1 Haziran 2017 Perşembe

RealTimes İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 61 mb
Uyumluluk: Windows

 


RealTimes, taze ve güncellenmiş RealPlayer Bulutu. Bir RealTimes Hikâyesi oluşturmak için kamera rulonuzdan en iyi anlamış olurı otomatikman alabilir; Akıllı telefon fotoğraf ve video koleksiyonlarınızdan bir video montajı. Uygulama, klipleri ve fotoğrafları yeniden düzenleyerek, süresi değiştirerek ve bir film müziği ve filtre ilave ederek RealTimes Hikayelerini özelleştirmenize olanak tanır. Gerçek Zamanlı Hikayeler daha sonrasında, seçtiğiniz kişiyle paylaşılabilir.



RealPlayer Cloud'ın tüm özellikleri yeni RealTimes uygulamasına yansıtılır. Tüm fotoğraflarınız ve videolarınız otomatikman RealTimes hesabınıza taşınırken RealTimes'a ücretsiz olarak yükseltebilirsiniz.

RealTimes, görüntüleriniz ve videolarınız için bulut tabanlı depolama ve yönetim özellikleri sağlar; böylece RealTimes üzerinden farklı platformlarda erişilebilir hale gelir. Onları arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşabilir ve çeşitli cihazlarda görüntüleyebilirsiniz. Bir arkadaşınızı davet ettiğinizde, yeni bir fotoğraf, video ve öykü eklendiğinde otomatik olarak "canlı albüm" e eklenir. Ayrıca videolarınızın ve fotoğraflarınızın tamamı bir süre çizelgesi halinde düzenlenir ve böylece gezinmeleri kolaylaşır.

RealTimes, Android, iOS ve Windows da dahil olmak üzere birçok platformda ücretsiz olarak kullanılabilir. Uygulama, yalnızca görüntüleme için Roku TV oynatıcıları ve Chromecast'te de mevcuttur.

RealTimes şu anda İngilizce, İspanyolca, Almanca ve Fransızca, İtalyanca, Japonca, Korece, geleneksel Çince ve Portekizce destekliyor.

RealTimes RealPlayer, Windows 7, 8 ve 10'u destek sunar.

Etiketler: RealTimesindir son sürüm

http://filehippo.com/download_realtimes/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P