1 Haziran 2017 Perşembe

Winamp İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 16 mb
Uyumluluk: Windows

 


Winamp, skinnable, çok formatlı bir medya oynatıcıdır.



Winamp, MIDI, MOD, MPEG-1 ses katmanları 1 ve 2, AAC, M4A, FLAC, WAV, OGG Vorbis ve Windows Media Audio gibi çağdaş ve uzmanlaşmış müzik dosyası formatlarını desteklemektedir. MP3 ve AAC için aralıksız oynatımı destekler ve parçalar içinde ses dengelemesi için Replay Kazanç'ı destekler. Buna ek olarak, Winamp müzik CD'lerinden, isteğe bağlı olarak CD Metni ile çalabilir ve içe aktarabilir ve ek olarak CD'lere müzik de yazabilir. Winamp, Windows Media Player'ın desteklediği video formatlarının çoğunun yanı sıra Windows Media Video ve Nullsoft Streaming Video'nun oynatılmasını da desteklemektedir. 5.1 Formatlar ve dekoderler izin verdiği ölçüde Surround ses desteklenmektedir.

Winamp, İnternet radyosu, İnternet telelvision, XM Uydu Radyosu, AOL video, Singingfish içeriği, podcast'ler ve RSS medya akışları şeklinde biroldukça akışlı medyayı desteklemektedir. Taşınabilir medya oynatıcıları için genişletilebilir desteği vardır ve kullanıcılar ortam kitaplıklarına internet bağlantısı vasıtasıyla herhangi bir yere erişebilirler.

Winamp'ın işlevselliğini, Winamp sitesinde bulunan eklentileri kullanarak genişletebilirsiniz.

Derilerin kullanıcı deneyiminizi iyi mi geliştirebileceğini bulmak için Winamp ciltlerini yükleme mevzusundaki kılavuzumuza bakın.

Etiketler: Winamp İNDİR SON SÜRÜM

http://filehippo.com/download_winamp/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P