4 Temmuz 2017 Salı

Aiseeoft 3D Converter İNDİR [Güncel Sürüm]





Lisans: DENEME
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 24 mb
Uyumluluk: Windows



Aiseesoft 3d Converter, 2D videoları 3d'ye dönüştürme, 3d'yi 2D'ye dönüştürme ve 3d modları dönüştürme becerisi elde eden ustalaşmış, ancak kullanımı basit bir 3d Video Dönüştürme uygulamasıdır.


Aiseesoft üç boyutlu Converter, herhangi bir genel video dosyasını çeşitli üç boyutlu modlara dönüştürmenizi sağlar. MPEG-4, H.264 / MPEG-4 AVC, MOV, AVI, DivX, XviD, WMV, 3GP, MKV, FLV, VOB ve HD video vb. şeklinde herhangi bir popüler video biçimi desteklenir.

Aiseesoft üç boyutlu Converter, 3d videoların oynatılmasını desteklemeyen bir cihazda 3d filmlerin keyfini çıkarmanızı sağlar. Dönüştürme çalgılarını kullanarak, 3d videoyu mükemmel çıkış video kalitesi ile standart 2D formatına dönüştürebilirsiniz.

Temel Özellikler:

2D'yi üç boyutlu videolara dönüştürün.
üç boyutlu dosyalarını 2D ve öteki 3B videolara dönüştürün.
Anaglyph 3d, Yan yana 3d ve Üst ve Alt 3d'yi destekleyin.
Popüler standart video formatlarını destekleyin.
AMD ve CUDA hızlandıran teknolojiyi destekler.
Çıktı efektini daha iyi ayarlamanız için çeşitli çıkış video ve ses ayarları seçenekleri.
Videoyu 2D veya 3d formatına dönüştürmeden önce video dosyalarını önizleyin.
Uygulama, Anaglyph üç boyutlu, Yan Yana (Yarı Genişlik) 3d, Yan yana (Tam) üç boyutlu, Üst ve Alt (Yarı Yükseklik) 3d ve Üst ve Alt (Tam) üç boyutlu olmak üzere beş üç boyutlu modu destekliyor. Aiseesoft 3d Converter ile video çözünürlüğü, video bit hızı, kare hızı, enkoder, en / boy oranı, yakınlaştırma modu ve ses kanalları, örnek oranı, enkoder ve ses bit hızı şeklinde çeşitli çıkış video ve ses ayarlarını değiştirebilirsiniz.

Genel olarak, Aiseesoft üç boyutlu Converter, MPEG-4, H.264 / MPEG-4 AVC, MOV, AVI, DivX, XviD, WMV, 3GP, MKV, FLV, VOB ve çeşitli HD videolar gibi geniş bir giriş video formatlarını desteklemektedir. . Uygulama en popüler 2D ve 3d oynatma aygıtlarıyla da uyumludur. Yüksek uyumluluk ve hızlı dönüştürme hızı ile Aiseesoft'un niçin kullanıcı tabanını genişlettiğini ve yazılımları için cazip değerlendirmeler yapmış olduklarını görebilirsiniz.

Etiketler: Aiseeoft 3D Converter İNDİR SON SÜRÜM
http://filehippo.com/download_aiseeoft-3d-converter/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P