8 Mayıs 2017 Pazartesi

Advanced IP Scanner İNDİR [Güncel Sürüm]





Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 8 mb
Uyumluluk: Windows



Gelişmiş IP Tarayıcı, kullanıcı dostu bir arayüze sahip ücretsiz, hızlı ve güçlü bir ağ tarayıcısıdır. Birkaç saniye içinde Advanced IP Scanner, kablolu yada kablosuz mahalli ağınızdaki tüm bilgisayarları bulabilir ve bağlantı noktalarını tarayabilir. Uygulama, tüm ağ cihazlarını tarar ve size paylaşılan klasörlere ve FTP sunucularına erişmenizi sağlar. Bilgisayarların uzaktan kumandasını (RDP ve Radmin vasıtasıyla) sağlar ve hatta uzaktan bilgisayarları değiştirebilir.



Program, çeşitli ağ kaynaklarına rahat erişim sağlar. Ek olarak, Wi-Fi ağınızdaki tüm IP adreslerini idraklamanızı sağlar. Uzak bilgisayarı kapatma özelliği, herhangi bir uzak bilgisayarı veya Windows çalıştıran bilgisayarları kapatmanızı sağlar. Ağ kartları Wake-On-LAN işlevini destekliyorsa, bu makineleri Advanced IP Scanner kullanarak uzaktan da uyandırabilirsiniz. Eğer ücretsiz ip gizleme programı arıyorsanız, sizin için önerilebilecek en iyi ip gizleme programı Advanced IP Scanner 'dır.

Temel Özellikler:



  • Hızlı ağ tarama.
  • MAC adresleri algılama.
  • Uzaktan erişim.
  • Favori yaratın.
  • Uzaktan Uyandırma-LAN.
  • Paylaşılan klasörlere ve FTP sunucularına basit erişim.
  • RDP ve Radmin üzerinden uzaktan kumanda.
  • Gelişmiş IP Tarayıcı ayrıca RDP kaynaklarını taramanızı ve doğrudan program içinden erişmenizi sağlar Seçilen bir bilgisayarda ping, tracert ve SSH komutlarını da çalıştırabilirsiniz.


Gelişmiş IP Tarayıcı ek olarak Radmin uzaktan kumanda yazılımı ile derinlemesine entegre edilmiştir. Advanced IP Scanner, ağınızı taramanızı ve Radmin Server'ı çalıştıran tüm bilgisayarları bulmanızı ve bunlardan herhangi birine bir tıklamayla bağlanmanızı sağlar. Radmin Server çalıştıran uzaktaki bir makineye erişebilmeniz için ücretsiz Radmin Viewer'ın bilgisayarınıza yüklenmesi gerekiyor. Radmin ile uzaktaki PC'ye Tam Denetim, Dosya Aktarımı ve Telnet modlarından erişebilirsiniz.

Genel olarak, Gelişmiş IP Tarayıcı, hızlı, sağlam ve kullanımı basit bir IP tarayıcıdır. Ağınızdaki tüm bilgisayarları bulabilir ve HTTP, HTTPS, FTP yada paylaşılan klasörler benzer biçimde çeşitli kaynaklara kolay erişim sağlar. Uygulama, her düzeydeki uzmanlığa sahip kullanıcılar tarafınca gezilebilen basit ve sezgisel bir arayüz ile tasarlanmıştır.

Etiketler: Gelişmiş IP Tarayıcı, Advanced IP Scanner indir, ip gizleme programı indir, ip programı indir, ip tarayıcı indir, ücretsizindir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P