8 Mayıs 2017 Pazartesi

VLC media player İNDİR [Güncel Sürüm]


Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 28 mb
Uyumluluk: Windows


VLC Media Player, en popüler ve en sağlam çok formatlı, ücretsiz medya oynatıcıdır. Açık kaynaklı medya oynatıcı, 2001 senesinde kar amacı gütmeyen kuruluş olan VideoLAN Projesi tarafınca kamuoyuna açıklandı. VLC Media Player, çok formatlı oynatma özellikleriyle hızla popüler oldu. QuickTime, Windows ve Real Media Player şeklinde rakip medya oynatıcılarını birçok popüler video ve müzik dosyası formatına işe yaramayan uygunluk ve codec bileşenleri yardımıyla desteklendi. Kolay, temel kullanıcı arayüzü ve geniş özelleştirme seçenekleri, VLC Media Player'ın özgür medya oynatıcıların en üstündeki konumunu zorladı.


Esneklik


VLC, bulabileceğiniz nerede ise tüm video yada müzik dosyası formatlarını çalar. Lansmanında bu, çoğu insanoğlunun kullandığı varsayılan medya oynatıcıları ile karşılaştırıldığında, çoğu zaman çöktüğü veya medya dosyalarını oynatmaya çalışırken "codecs missing" hata iletilerini gösterdiği bir devrimdi. VLC, MPEG, AVI, RMBV, FLV, QuickTime, WMV, MP4 ve öteki medya dosya biçimlerinin bir dökme yükü oynatabilir. Uyumlu dosya formatlarının tam sıralaması için lütfen buraya tıklayın. VLC Media Player yalnızca farklı biçimlerdeki yükleri işlemekle kalmaz bununla birlikte kısmi yada noksan medya dosyalarını da oynatabilir; böylece bitmeden önce indirmeleri önizleyebilirsiniz.

Kullanım kolaylığı


VLC'nin UI'sı ne olursa olsun güzelliğin bir fonksiyonudur. Basit bir görünüm ancak, oynatıcıyı kullanımı son derece kolaylaştırıyor. Oynatmak veya dosyaları ve klasörleri kullanarak onları açmak için dosyaları sürükleyip bırakın, daha sonrasında oynatma, duraklatma, durdurma, atlama, oynatma hızını düzenleme, ses seviyesini, parlaklığı değiştirme vb. Için klasik medya gezinti düğmelerini kullanın. Çok çeşitli derileri ve özelleştirme seçeneklerini Standart görünümün VLC'yi varsayılan ortam oynatıcınız olarak seçmenizi engellemek için yeterli olmaması gerektiği anlamına gelir.

Gelişmiş seçenekler


Oynatma, ses, video, çalgılar ve görünüm sekmelerinde VLC Media Player'ın basit arayüzünün sizi aldatmasına izin vermeyin çok çeşitli oyuncu seçenekleri sunar. Birden fazla ön set, bindirme, özel efektler, AtmoLight video efektleri, ses düzenleyici ve özelleştirilebilir menzil sıkıştırma ayarları ile bir grafik ekolayzer de dahil olmak üzere senkronizasyon ayarları ile oynayabilirsiniz. SRT dosyasını videonun klasörüne ilave ederek videolara bile altyazı ekleyebilirsiniz.

Özet


VLC Media Player oldukça bayağıçe mevcut olan en çok yönlü, kararlı ve yüksek kaliteli ücretsiz medya oynatıcıdır. 10 yılı aşkın bir süredir özgür medya oynatıcı piyasasına hakim bir şekilde hakim durumda ve VideoLAN Org tarafından devamlı gelişme ve iyileştirme sayesinde başka bir 10 yıl olabilir gibi görünüyor.
Etiketler: VLC media player indir, video player indir, vlc indir, vlc player yeni sürüm, vlc player güncel sürüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P