30 Mayıs 2017 Salı

Firefox İNDİR [Güncel Sürüm]





Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 42 mb
Uyumluluk: Windows



Mozilla Firefox hızlı, hafif ve derli toplu açık kaynaklı bir web tarayıcısıdır. 2004 senesinde halka açıldığında Mozilla Firefox, Microsoft internet Explorer'ın üstünlüğüne meydan okuyan ilk tarayıcı oldu. O zamandan beri, Mozilla Firefox sürekli olarak dünyadaki en popüler 3 tarayıcıda yer alıyor. Mozilla Firefox'u bu kadar popüler icra eden temel özellikler, basit ve etkili UI, tarayıcı hızı ve güçlü güvenlik özellikleri. Tarayıcı, açık kaynak geliştirme ve ileri düzey kullananların etken topluluğu sayesinde özellikle geliştiricilere ilgi duyuyor.


Daha basit Tarama

Mozilla, gezinmeyi daha hızlı ve daha rahat hale getirmeye yönelik bayağı fakat etkili bir kullanıcı arayüzü yapmaya çok fazla kaynak ayırdı. Çoğu diğer tarayıcılar tarafınca benimsenen sekme yapısını yarattılar. Son yıllarda Mozilla, araç çubuğu denetimlerini sadece bir Firefox düğmesi (ayarlar ve seçenekler içeren) ve geri / ileri düğmeleri ile basitleştirerek tarama alanını en üst düzeye çıkarma üzerine yoğunlaştı. URL kutusu, direkt Google araması ve Awesome Bar isminde olan bir otomatik tahmin / tarih özelliği ihtiva eder. URL kutusunun sağ tarafında yer imi, geçmiş ve yenileme düğmeleri bulunur. URL kutusunun sağında, arama motoru seçeneklerinizi özelleştirmenize izin veren bir arama kutusu bulunur. Bunun dışında bir görüntüleme düğmesi, URL'nin altında görmüş olduklerini kontrol eder. Bunun yanında indirme geçmişi ve ev düğmelerine sahipsiniz.

Hız

Mozilla Firefox, muhteşem JagerMonkey JavaScript motoru yardımıyla etkisi altına alan sayfa yükleme hızlarına sahiptir. Başlama hızı ve grafik işleme de piyasadaki en hızlı ürünler içinde. Firefox, katman tabanlı Direct2D ve Driect3D grafik sistemleri kullanarak karmaşa video ve web içeriğini yönetir. Kilitlenme koruması, soruna yol açan eklentinin, çalışılan içeriğin geri kalanı değil, çalışmayı durdurmasını sağlar. Sayfayı yine yüklemek, etkilenen eklentileri yeniden başlatır. Tab sistemi ve Awesome Bar, neticeların çok hızlı bir halde başlatılması / alınması için uyarlanmıştır.

Güvenlik

Firefox, interneti daha isimsiz ve güvenli bir halde kullanmanızı elde eden özel bir tarama özelliği sunan ilk tarayıcıydı. Geçiş, aramalar, şifreler, indirmeler, çerezler ve önbelleğe alınmış içerik, kapatma esnasında kaldırılır. Başka bir kullanıcının kimliğini çalma veya gizli bilgileri bulma şansını en aza indirmek. İçerik güvenliği, anti-phishing teknolojisi ve antivirüs / antimalware entegrasyonu, göz atma deneyiminizin mümkün olduğunca güvenli olmasını sağlar.

Kişiselleştirme ve Geliştirme

Firefox kullanıcı arayüzünün en iyi özelliklerinden biri özelleştirmedir. Tek tek bileşenleri özelleştirmek için gezinme araç çubuğunda sağ tıklayın veya dolaşmak arzu ettiğiniz öğeleri sürükleyip bırakın. Dahili Firefox Eklentileri Yöneticisi, derecelendirmeleri, önerileri ve açıklamaları görüntülemekle birlikte tarayıcıda eklentileri keşfetmenize ve kurmanıza olanak tanır. Mozilla Firefox için önerilen en iyi eklentiler hakkında daha fazla informasyon. Özelleştirilebilen binlerce temalar, tarayıcınızın görünümünü ve hissini özelleştirmenizi sağlar. Site yazarları ve geliştiricileri, Mozilla'nın açık kaynak platformu ve geliştirilmiş API kullanarak gelişmiş içerik ve uygulamalar oluşturabilir.

Etiketler: Firefox indir, ücretsiz web tarayıcı indir, mozilla indir son sürüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P