30 Mayıs 2017 Salı

Opera İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 38 mb
Uyumluluk: Windows

 


Opera, hızlı ve zengin özelliklere sahip güvenli bir web tarayıcısıdır. Taramayı daha keyifli hale getirmek için yığınlar bir araya getirilen, çağıl, minimalist bir görünümü benimseyen kaygan bir arayüze haizdir. Bunlara sık kullanılanlarınızı barındıran Hızlı Arama ve sayfaları daha hızlı gezinme için sıkıştıran Opera Turbo modu benzer biçimde enstrumanlar dahildir (kötü bir bağlantınız olduğunda bile).



Opera harika bir arayüz vesilesiyle web'de gezinmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. Başlangıç ​​aşamasında size direkt taze içerik getiren bir Keşfet sayfası sunuyor; mevzuyla, ülkeye ve dile nazaran dilediğiniz haberleri görüntüler. Hızlı arama ve yer imleri sayfaları, maksimum kullandığınız sitelere ve favori listenize eklediğiniz sitelere rahat erişim elde eden başlatmada da kullanımınıza sunulmuştur.

Temel özellikler şunlardır:

Zarif arayüzü.
İndirme yöneticisi.
Özelleştirilebilir temalar.
Uzantılar.
Hızlı arama.
Özel tarama modu.
Discover yeni haber içeriği sağlar.
Opera, öteki tanınmış düşmanları arasında ortak bir görüş elde eden entegre bir arama ve navigasyon işlevi görür. Opera, ekranın üst kısmında iki metin alanı bulunması yerine hem arama bununla beraber gezinme için tek bir çubuk kullanıyor. Bu özellik, tarayıcı penceresini muntazam bir halde saklar; buna üst düzeyde işlevsellik sağlar.

Opera ayrıca bir indirme yöneticisi ve bir iz bırakmadan gezinmenize olanak tanıdığı olan özel gözatma modu ihtiva eder. Opera, bir dizi uzantı yüklemenize izin verir, böylece tarayıcınızı dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Katalog, daha popüler tarayıcılardan önemli ölçüde ufak olmasına karşın, Adblock Plus, Feedly ve Pinterest sürümlerini bulacaksınız.

Opera, çağdaş web için mükemmel bir tarayıcıdır. Kullanıcı sayısında, Google Chrome, Mozilla Firefox ve web Explorer'ın arkasında. Bununla birlikte, en son teknolojiyle güncelliğini koruyor ve tarayıcı savaşlarında güçlü bir rakip olarak kalmaya devam ediyor.

Genel olarak Opera mükemmel bir tasarıma ve en üst düzeyde performansa sahiptir; Hem bayağı hem de pratiktir. Klavye kısayolları öteki tarayıcılara benzer, mevcut seçenekler çeşitlidir ve Hızlı Arama arayüzü kullanımı hoş. Ek olarak Opera'yı temalarla özelleştirebilir ve size daha kişisel bir edinim kazandırır. Bu yüzden, her zamanki tarayıcınızdan farklı bir şey denemeyi düşünüyorsanız, Opera sizin için seçim olabilir.

Etiketler: Etiket

http://filehippo.com/download_opera/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P