3 Mayıs 2017 Çarşamba

Photoscape 3.7 İNDİR


Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: 3.7
Boyut: 21.3 mb
Uyumluluk: Windows



Photoscape inanılmaz bir ücretsiz fotoğraf editörüdür. Pek çok filtreyi, aleti ve özel efektleri içerdiğinden aslında özgür olduğuna inanmak zor olacak.


Özellikleri dolu
Photoscape, fotoğraflarınızı görüntülemek, optimize etmek, düzenlemek, basmak ve eğlenmek için gereken her şeyi içerir. Aslında, birçok kişinin ona ücretsiz bir Photoshop alternatifi diyebileceği kadar eksiksiz. Elbette, Photoshop seviyesine göre değil, ancak Adobe'nin büyük çekimine gerçekten mükemmel bir alternatif - ve fotoğraf düzenlemeyi çok daha eğlenceli hale getiriyor!
Kullanımı kolay
Programın ana penceresinden, ne yapmak istediğinize karar verebilirsiniz: resimleri görüntüleyin, çok iyi gelmeyenleri optimize edin, birkaç fotoğrafı kolaj stilinde tek tek yazdırın veya onlarca filtrenin ve özel efektlerin herhangi birini ekleyin Programa dahil edilmiştir.

Akıllı arayüz
Photoscape'in ilk çarpıcı unsurlarından biri, olağan dışı arayüz tasarımlarıdır. Uygulama çok çarpıcı ve birçok açıdan gözünde Photoshop'tan daha kolay.

Sonuç
Gerçekten Photoscape hakkında söylenecek hiçbir negatif var. Sadece indirin, test edin, sevin ve sonsuza dek saklayın. Bedava!

Etiketler: Photoscape İNDİR, Photoscape İNDİR ücretsiz indir, fotoğraf düzenleme programı indir, ücretsiz resim düzenleme programı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P