4 Mayıs 2017 Perşembe

uTorrent 3.4 İNDİR


Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: 3.4
Boyut: 2.40 MB mb
Uyumluluk: Windows


UTorrent, kapsamlı, emin bir torrent downloader'dan bekleyebileceğiniz her şeyi ihtiva eder: son derece detaylı istatistikler, RSS beslemeleri için destek, otomatik kapatma, indirme zamanlayıcı ve daha fazlası. UTorrent'in eksik olduğu birkaç şey vardır: tam bir torrent arama aracı ve yüklemelerinizi önizlemek için dahili bir oyuncu.


UTorrent 3, torrent dosyalarını indirirken, derecelendirir ve yorumlarken, akış paylaşımında dosyaları sürükleyip bırakırken ve UDP izleyicisini dönem dışı bırakarak akış halinde ortam yürütmenizi sağlar.

Tüm kullanıcı seviyeleri için idealSürüm 3'ten bu yana, uTorrent tamamen tekrar tasarlanmış bir arabirime sahip: daha kullanışlı, kullanımı daha kolay ve uTorrent web arayüzü için mükemmel bir eşleşme.

Önceki sürümlerde olduğu benzer biçimde, uTorrent 3, bilgisayar uzmanlık seviyesine bakılmaksızın hepimiz için yeterince kolaydır, ancak hem de en teknoloji meraklılarını memnun edecek düzinelerce yapılandırma ayarını içerir. Ayrıca, bu yeni sürüm, her insanın yararlanabileceğinden emin olmak için yeni başlayanlara yönelik birkaç kılavuz içeriyor.

Hızlı kurulum işleminden sonrasında (tarayıcı eklentilerini vb. Yüklemek için birkaç komut istemi bulunmasına rağmen) ve ilk ayarı daha basit hale getirmek için kullanışlı bir dahili hız testinden sonra, uTorrent hazırdır. Program, en az oranda durağan disk ve bilgisayar kaynaklarına haizdir; bu sayede, iyi oranda torrent indirmeniz ve bilgisayarınızı herhangi bir gecikme olmadan kullanabilmeniz sağlanır.

Etiketler: uTorent indir, uTorent full indir, uTorent ücretsiz indir, torent programı indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P