1 Haziran 2017 Perşembe

360 Total Security Essential İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 31 mb
Uyumluluk:

 


QIHU'nun 360 Total Security Essential (daha önce 360 İnternet Güvenliği olarak anılacaktır) kaliteli, özgür bir virüsten koruma ürünüdür.



Yazılım, temel işlevleri rahatça yürütür ve çağıl, hem de bayağı ve sezgisel bir görünüme haiz temiz bir kullanıcı arayüzüne sahiptir.

360 Total Security Essential hızlı bir şekilde kurulur ve nispeten hafif bir programdır, bu da sisteminizi tıkamayacaktır.

360 Total Security Essential, 360 Sezgisel Motor, 360 Cloud Engine ve Bit Defender ile güçlendirilen uçtaki antivirüs korumasını kullanıyor. Yazılımın arkasındaki bu tür güçle, PC'nizin hem Realtime Protection aynı zamanda Proaktif savunma ile güvende olduğundan kararlı olabilirsiniz.

360 Total Security Essential'ın üstün özellikleri şunlardır: Güvenli Tarama, Gizlilik Koruması ve Korumalı Alan. 360 Total Security Essential'da ek olarak otomatik güncellemeler ve tema desteği de bulunmaktadır.

Üstün özelliklere sahip kaliteli bir güvenlik ürünü için, QIHU'nun 360 Total Security Essential'dan başka bir yere bakmayın.


Etiketler: 360 Total Security Essential indir son sürüm

http://filehippo.com/download_360_total_security_essential/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P