1 Haziran 2017 Perşembe

Abelssoft AntiLogger İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: DENEME
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 3 mb
Uyumluluk: Windows

 


Keyloggers, bilgisayarınızdaki her tuş vuruşunu izleyip kaydedebilen iyi tasarlanmış yazılım programlarıdır. Sisteminizde bir Antivirüs paketi ve güvenlik duvarının olması gerektiği biçimde, Key Logger şeklinde Spyware programının tehlikeleriyle mücadele etmek için ekstra bir güvenlik düzeyi elde etmeye kıymet.



Abelssoft AntiLogger, casus yazılımları algılamak ve etkisiz hale getirmek için geliştirilmiş sağlam bir güvenlik özellikleri setiyle PC'yi koruyan güçlü bir güvenlik uygulamasıdır. PC'nizde potansiyel olarak zararlı olabilecek bir uygulama varsa, bunlar derin bir sistem analizi yapılmış olduktan sonrasında listelenir ve buna gore kaldırılabilir.

Temel Özellikler:

Casus Yazılımları Kaldır.
Arkaplan Muhafızı.
Şüpheli uygulamaları devamlı olarak engelleyin.
Sezgisel kullanıcı arabirimi.
Abelssoft AntiLogger, tehdide karşı devamlı koruma sağlayan ve ileriye doğru ilerleyen bir arka plan koruması da barındırıyor. Uygulamanın tarayıcısı, sisteminizi şüpheli süreçler ve uygulamalar için keşfedebilir, fark edilmeyerek arka planda. Arka plan muhafızı şüpheli bir şey tespit ettiğinde, sizi hemen bilgilendirmek baldır. Bir uygulama kötü amaçlı yazılım değilse, onaylanmış bir uygulama listesine tek bir örnek olarak yada kalıcı olarak ekleyebilirsiniz.

Genel olarak, Abelssoft AntiLogger, sisteminize fazladan bir koruma katmanı ekleyen iyi bir güvenlik aracıdır. Sisteminizin herhangi bir şekilde tehlikeye düştüğü bir sebebi bulunduğunu düşünüyorsanız, bu şekilde bir AntiLogger kurmanız, sahnelerin arkasında saklanıp buna göre işlem gören herhangi bir casus yazılımın yerini belirlemenin kati yoludur.


Etiketler: Abelssoft AntiLogger indir son sürüm

http://filehippo.com/download_abelssoft-antilogger/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P