1 Haziran 2017 Perşembe

AbAlarm İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 2 mb
Uyumluluk: Windows

 


AbAlarm Windows için ücretsiz ve kullanımı kolay alarm saati uygulamasıdır. Bununla hatırlatıcılar, zamanlanmış görevler oluşturabilir ve geri sayımları başlatabilirsiniz. Biraz gerginseniz, AbAlarm, önceden ayarlanmış zamanlarda dürtmek vesilesiyle daha dakik kalmanıza yardımcı olmak için mükemmel bir uygulamadır.



Bu alarm programı kullanımı çok basittir. Bir tek hatırlatılmasını istediğiniz süreı seçmeniz, bir hatırlatma metni girmeniz ve alarm sesini seçmeniz yeterlidir. Uygulama, önceden seçilebilecek 10 sesle beraber gelir. İsterseniz, hatta 'Ses Yok' seçeneği ile bir alarm vermeyi seçebilirsiniz. Hatırlatıcıyı hızlı bir halde oluşturmak isterseniz, 'Geçer süre + 30 dakika' seçimini meydana getirecek varsayılan alarm zamanlamaları seti de vardır.

Uygulamanın ayrıca, istenilen bir süre için bir geri sayım başlatmanıza ve geri sayımla birlikte metin hatırlatıcısı eklemenize olanak tanıdığı olan bir geri sayım özelliği bulunmaktadır.

Bu programın tuhaf, hemen hemen serin bir özelliği Çay ve Pizza modları. AbAlarm, önceden kurulmuş biroldukça çay ve pizza zamanlaması ile beraber gelir. Bu modlarda, seçtiğiniz "çay veya pizza" seçeneğine bakılırsa zamanlayıcı devreye girecek ve geçen süre geçtikten sonrasında fırını kapatmayı hatırlatacaktır. PC'nizde çalışırken kimi zaman yiyecek yakmaya meyilli iseniz, yalnızca zamanı unuttunuz, bu mükemmel bir enstrumantır!

AbAlarm ek olarak, düzenli aralıklarla kendilerini tekrar eden hatırlatıcılar oluşturmanıza izin veren dahili bir Zamanlayıcı ile birlikte gelir. Zamanlayıcı, çalışmıyorsa size hatırlatmak için yapılandırılabilir. Uygulama kendisini başlatmak ve sizi uyarması için Windows görev Yöneticisi kullanıyor.

AbAlarm'ın muhteşem bir özelliği, alarmlarınıza eylemler ekleyebilmenizdir. 'Eylemler' bölümünde, belirli bir süre sonrasında hangi eylemin gerçekleştirileceğini seçebilirsiniz. AbAlarm önceden programlanmış bir zamanda dosya veya web sayfası açabilir yada bilgisayarı kapatabilir.

Genel olarak AbAlarm, neredeyse hiç kaynak harcamayan küçük bir uygulamadır. Oldukça işlevseldir ve çeşitli durumlarda kullanılabilir. Arayüz kullanımı kolaydır ve herkes tarafınca gezilebilir. özgür saat çalgılarına gelince, bu kötü bir şey değil.

Etiketler: AbAlarm  indir son sürüm

http://filehippo.com/download_abalarm/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P