1 Haziran 2017 Perşembe

Advanced Bat To Exe Converter İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 1 mb
Uyumluluk: Windows

 


EXE Converter'a Gelişmiş BAT,. BAT biçiminden .EXE dosyaları oluşturmak için tasarlanmış güçlü bir enstrumantır. Uygulamanın arayüzü, karmaşa olmayan bir seviye içeren standart bir penceredir. Dosya tarayıcı yada 'sürükle ve bırak' yöntemini kullanarak bir Toplu iş dosyası yükleyebilirsiniz.



Gelişmiş Bant Exe Dönüştürücüsü, bazı komut satırlarını ekleyerek .EXE'nin davranışını değiştirmeyi de içeren yürütülebilir dosyalara. BAT dosyalarını dönüştürmeden önce bir takım seçeneği yapılandırmanıza izin verir.

Gelişmiş BAT - EXE Converter, komutlar ve grafikler için iki sihirbazı birleştirir. Ek olarak Bul, Değiştir ve Kes, Kopyala, Yapıştır ve Geri Al işlevlerini kullanabilirsiniz. Uygulama ayrıca, ekranın alt kısmında görülebilen Gmeşhurk detaylarını sağlar.

Temel özellikler şunlardır:

Toplu iş dosyası komut dosyalarının kullanıcıları derleyicisi tarafınca şifrelendikten sonra kodunuzu görüntüleyemez / değiştiremez.
Komut dosyası tarafından meydana gelen tüm işlemler gizli saklı tutulabilir.
Gelişmiş. BAT ile .EXE Dönüştürücüsü ile derlenmiş yürütülebilir dosyalar, Windows 98'den Windows 8.1 64bit'e kadar tüm Windows sürümlerinde çalışır.
Dahili editör.
Toplu iş dosyalarınız için fare girişine izin verir.
Profesyonel bir görünüm için yürütülebilir simgeyi seçin.
Kodunuzu gizli tutmak için toplu dosya kaynaklarını şifreler.
Üretilen .EXE, çalıştırılacak herhangi bir .DLL yada .Net framework gerektirmeyen tek başına dosyalardır.
Genel olarak, Gelişmiş BAT EXE Converter, azca kaynak tüketen fazlaca güçlü bir yardımcı programdır. Bilgisayarınızın performansına bir yük bindirmez ve iyi bir cevap süresi vardır. Gelişmiş BAT - EXE Converter size esin almak için bazı Toplu Örnekler verir ve mevcut tüm komut satırlarını açıklayan kapsamlı bir yardım dosyası da ihtiva eder.

Etiketler: Advanced Bat To Exe Converter indir son sürüm

http://filehippo.com/download_advanced_bat_to_exe_converter/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P