1 Haziran 2017 Perşembe

Ad-Aware Pro Security İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: DENEME
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 2.4 mb
Uyumluluk: Windows

 


Ad-Aware Pro Security, çok yönlü bir PC güvenliği için çok katmanlı koruma elde eden kapsamlı bir güvenlik paketidir. Ad-Aware Pro Security bir anti-spyware uygulamasıdır, ancak bununla beraber anti-malware koruması da sağlamaktadır. Güçlü bir antivirüs ve casus yazılım önleme enstrumanları, iki yönlü bir güvenlik duvarı, bir kimlik avı önleme araçları, e-posta koruması ve harici depolama tarama kabiliyeti ve eksiksiz veri güvenliği özellikleri setiyle beraber gelir.



Ad-Aware Pro Güvenliği, çevrimiçi alışveriş yapmanızı ve bankanızın güvenli bir halde alışveriş yapmasını ve sosyal ağlarda iken kendinizi korumanızı sağlar. Uygulama aynı zamanda e-posta saldırılarına karşı da koruma sağlıyor. Bir oyuna dalmışken ya da bu mevzuda bir film izlerken güvenlik yazılımınızdan kesinti istememek için bir oyun modu seçebilirsiniz.

Web üzerinde belirli bir süre boyunca, Ad-Aware Pro Security tehlikeli olduğu bilinen URL'leri sürekli tarıyor. Her siteyi, tertipli olarak güncellenen (her beş ila 20 dakikada bir) kötü fakatçlı web sitelerinin bir veritabanına karşı kontrol edebiliyor.

Genel olarak, Ad-Aware Pro Security, iki yönlü güvenlik duvarı benzer biçimde bazı güçlü özelliklere sahiptir ve kullanımı kolaydır, ancak, bazı kötü fakatçlı formlara karşı koruma veya virüs bulaşmış bir bilgisayarı onarma mevzusunda muhteşem değildir ve başka ürünler de vardır daha fazla işlevselliğe haiz olan ve daha düşük fiyat aralığında yer edinen piyasada mevcuttur.

Etiketler: Ad-Aware Pro Security İNDİR SON SÜRÜM

http://filehippo.com/download_ad-aware-pro-security/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P