1 Haziran 2017 Perşembe

Ad-Aware Total Security İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: DENEME
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 2.4 mb
Uyumluluk: Windows

 


Ad-Aware Total Security, çok yönlü PC güvenliği için çok katmanlı koruma sağlayan kapsamlı bir güvenlik paketidir. Ad-Aware Total Security bir anti-spyware uygulamasıdır, ancak bununla beraber anti-malware koruması da sağlamaktadır. Dosya şifreleme ve dijital parçalayıcı gibi eksiksiz veri güvenliği özellikleri ile beraber, güçlü antivirüs ve casus yazılım önleme çalgıları, iki yönlü bir güvenlik duvarı, bir kimlik avı önleme çalgıları, e-posta koruması ve anne-baba denetimleri bulunur.



Ad-Aware Total Security, çevrimiçi alışveriş yapmanızı ve bankanızın güvenli bir halde alışveriş yapmasını ve ayrıca toplumsal ağlarda kendinizi korumanızı sağlar. Uygulama hem de e-posta ataklarına karşı da koruma sağlıyor. Bir oyuna dalmışken veya bu mevzuda bir film izlerken, güvenlik paketinizden kesintileri istememek için bir oyun modu seçebilirsiniz.

Temel Özellikler:

Hızlı Antivirüs.
Korumayı İndir.
Otomatik Tehdit Güncelleştirmeleri.
Oyun modu.
Güvenli Gezinti.
Güvenle Mağaza ve Banka Online.
E-posta Koruması.
Güvenli Ağ Oluşturma.
Ebeveyn denetimü.
Efsanevi Antispyware.
Gerçek zamanlı koruma.
İğne Nokta Tarama.
Kötü amaçlı Yazılım Sandbox Emulator.
Toplumsal Ağlarda Güvenli kalınca.
Harici Depolama Taraması.
Gelişmiş Güvenlik Duvarı.
Dijital Kilit.
Dosya Öğütücü.
Web üzerinde belirli bir süre süresince, Ad-Aware Total Security, tehlikeli olduğu malum URL'leri sürekli olarak tarar. Her siteyi, tertipli olarak güncellenen (her beş ila 20 dakikada bir) kötü amaçlı web sitelerinin bir veritabanına karşı kontrol edebiliyor.

Ad-Aware Total Security, size maksimum güvenlik sağlayan önceden tanımlanmış bazı seçenekleri olan basitleştirilmiş bir arayüze haizdir. Bileşenler sekmelere yerleştirilir ve 'Ev' sekmesi her bir koruma bileşeninin durumu hakkında bilgi sağlar; Gerçek zamanlı, e-posta, web ve ağ ve oyun modu vb. Ayrıca, tanımları, son tarama tarihini ve toplam imzaları görebilirsiniz.

Bilgisayar taramaları da birkaç tıklamayla yapılabilir. Özel veya tam tarama seçebilirsiniz. Varsayılan tarama seçenekleri kritik sistem alanlarını (ör. Program dosyaları) kapsar; tam tarama modu tüm sabit sürücüyü kapsar.

Genel olarak, Ad-Aware Total Security, iki yönlü güvenlik duvarı ve dosya parçalayıcı aracı gibi bazı güçlü özelliklere sahiptir ve uygulama kullanımı kolaydır; sadece, bazı kötü fakatçlı formlara karşı koruma yada virüs bulaşan bir bilgisayarı onarma konusunda mükemmel değildir. . Piyasada mevcut olan, daha fazla işlevselliğe haiz olan ve muhtemelen üzerinde düşünmeye kıymet bir alt ayraç içinde fiyatlandırılmış başka ürünler var mı?


Etiketler: Ad-Aware Total Security  İNDİR SON SÜRÜM

http://filehippo.com/download_ad-aware-total-security/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P