1 Haziran 2017 Perşembe

Adobe Acrobat DC İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: DENEME
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ mb
Uyumluluk: Windows

 


Adobe Acrobat Pro DC, Adobe Document Cloud ile 'önemli iş belgeleriyle sonsuza dek çalışma şeklinizi değişiklik yapma' yönünde öne çıkıyor. Adobe Acrobat Pro DC ile arzu ettiğiniz herhangi bir yerde çalışabilirsiniz. PDF dosyalarını yeni Acrobat DC mobil uygulaması ile oluşturabilir, düzenleyebilir ve imzalayabilir ve bununla beraber, masaüstü, web ve mobil cihazlardaki son dosyaya erişmek için Mobil Bağlantı'yı kullanabilirsiniz.



Adobe Acrobat Pro DC, yeni OCR teknolojileri yardımıyla doğal olarak PDF'leri ve taranan belgeleri anında düzenlemenizi sağlar. İmzalı belgeleri tam, yerleşik bir e-imza servisi ile göndermenize, izlemenize, yönetmenize ve saklamanıza izin verebilir. Ayrıca, başkalarının PDF'lerde kırılgan bilgileri kopyalamasını yada düzenlemesini önleyerek önemli belgeleri koruyabilirsiniz.

Temel özellikler şunlardır:

Yükseltilmiş OCR.
Sezgisel kullanıcı arabirimi.
Geniş araçlar dizisi.
Etkin arabirime dokunun.
Adobe Acrobat Pro DC, etkin bir yeni arayüze ve OCR ve metin düzenleme işleminde bazı büyük geliştirmelere haizdir ve Adobe'nin Document Cloud hizmeti dahili PDF imzalama ve yönlendirme de ihtiva eder.

Genel olarak, Adobe Acrobat Pro DC, muhteşem, bununla birlikte paketlenmiş, kullanıcı arabirimine sahiptir ve kullanıcı arabirimi ile beraber çalışabilmeniz için yığınlar içerir. Örneğin, bir belgenin orijinal fontunda metin ekleme yada düzenleme özelliği mükemmel bir çalgıtır ve madde işareti ve numaralı listelere öğe ekleme gibi diğer metin düzenleme geliştirmeleri çok kıymetli bir özellik olabilir. Normal olarak Adobe Acrobat ile almış olduğunız düzenleme özelliklerinden oluşan standart diziden bahsetmiyorum bile.


Etiketler: Adobe Acrobat DC İNDİR SON SÜRÜM

http://filehippo.com/download_adobe_acrobat_pro_dc/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P