1 Haziran 2017 Perşembe

Adobe Acrobat Reader DC İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ mb
Uyumluluk: Windows

 


Adobe Acrobat Reader DC, PDF belgelerini görüntüleme, yazdırma, imzalama ve yorum yapma sanayi standardıdır. Formlar ve multimedya de dahil olmak üzere her türlü PDF içeriğini açıp etkileşime girebilen mevcut PDF görüntüleyicidir *.



Adobe Acrobat Reader ile Çalışma DC ile çalışmak kolaydır, çünkü çalışacak çok güzel enstrumanlar vardır. Aynı pencerede birden çok belgeyi görüntülemenize olanak tanıdığı olan çağdaş, sekmeli bir görüntüleme arabirimi ve dokümanları görüntüleme, gözden geçirme ve açıklama işlemlerini artıracak uygulamalar ve çalgılar yardımıyla iş akışınızı iyileştirirsiniz.

Temel özellikler şunlardır:

PDF'leri görüntüleyin ve izahat yapın.
Yorum ilave edin.
PDF'leri Word'e dönüştürün.
PDF formlarını doldurun, imzalayın ve gönderin.
Endüstri lideri OCR.
PDF'leri onaylayın yada reddedin.
Gönder ve İzle.
Sezgisel kullanıcı arabirimi.
Çok sayıda alet.
Dokunmatik arayüz desteğine dokunun.
Mobil Bağlantı.
Çalışmanızı paylaşmak artık Adobe Acrobat Reader DC ile bir iş değil. Uygulama belgeleri başkalarıyla çeşitli şekillerde paylaşmanıza olanak tanır. Dosyaları Adobe Document Cloud hizmetini kullanarak yada e-posta ile paylaşabilirsiniz ve Adobe'nin Document Cloud hizmeti ek olarak PDF ve öteki dokümanlara birden fazla cihazdan erişmenize ve bunlara erişmenize izin verir.

Uygulama, tüm PDF dosyalarını tam olarak destekler ve bunları okumayı çoğaltmak için otomatik kaydırma benzer biçimde çeşitli sezgisel araçlar ile birlikte gelir. Devamlı ve Tek Sayfa da dahil olmak üzere çeşitli okuma modları arasından seçim yapabilirsiniz; ek olarak Sesli Oku'ya bir metin okuma anlatımı motoru da bulunmaktadır.

Genel olarak Adobe Acrobat Reader DC, size çalışmak için etkili bir araç dizisi sunar. Tablalı görüntüleme ve açıklama ve araştırma için bazı muntazam araçlar benzer biçimde yeni özellikler yığını ile birlikte gelir. Bununla beraber, bazı özellikleri Acrobat Pro DC'ye kilitlediğini belirtmek gerekir; sadece icra ettiğinız şey ortalama bir kullanıcı için mükemmel. Özetlemek gerekirse, Adobe Acrobat Reader DC, eski sürümlere kıyasla yüksek kaliteli işleme ve geliştirilmiş performans ile piyasadaki en iyi PDF okuyucularından biridir.

* Adobe Acrobat Reader DC, önde gelen masaüstü ve mobil cihaz platformlarında mevcuttur.

Etiketler: Adobe Acrobat Reader DC İNDİR SON SÜRÜM

http://filehippo.com/download_adobe-acrobat-reader-dc/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P