1 Haziran 2017 Perşembe

Advanced Password Manager İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: DENEME
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 5 mb
Uyumluluk: Windows

 


Advanced Password Manager, kimlik izlerini bir ana parola ile korunan şifreli bir kasaya kaydettikten sonrasında bilgisayar sisteminizden algılayıp silebilen çok hafif bir uygulamadır.



Temel Özellikler:

Tüm hesapların kilidini açmak için bir şifre.
Otomatik dolum formlarıyla süre kazandırır.
Tüm olası güvenlik izlerini siler.
Kaydettiğiniz ayrıntıları tarayıcılarda otomatik olarak senkronize edin.
Gelişmiş Parola Yöneticisi yüklendiğinde, parolalarınızı, otomatik giriş doldurma kimlik bilgilerinizi girmenizi, çevrimiçi hesaplarınızı güvenli bir şekilde kaydetmenizi, şifreleri senkronize etmenizi, kredi kartı ayrıntılarını ve daha fazlasını içeren farklı türdeki verileri koruyabilirsiniz. Hatta güçlü parolalar da oluşturabilirsiniz.

Uygulama, kendi ana anahtarınızı kullanarak kilidini açabilmeniz için kişisel ve finansal bilgilerinizi güvenle kilitler. E-posta, sosyal ağ siteleri, bloglar, forumlar vb. Ile bu günleri anımsamak için birden çok şifre ve oturum açma ayrıntıları ile hepsini takip etmek zorlaşabilir. Burası, tüm hesaplarınız için aynı şifre kullanma eğiliminin güvensiz ve güvensiz olmasıdır; çünkü birisi şifreyi alırsa tüm hesaplarınız ihbar edilmeksizin hücumya uğrayabilir.

Genel olarak, Advanced Password Manager, dijital hayatınızı korumak için o denli da kötü bir çözüm değildir. Bununla birlikte, birkaç dezavantajı var. Arayüzü o sezgisel değildir ve arama yapmak için ücretsiz destek numaraları için görünen birkaç sinir bozucu açılır pencere vardır. Bunun dışında, temel tasarım tamam ve büyük miktarda sistem kaynağı tüketmiyor.

Etiketler: Advanced Password Manager indir son sürüm

http://filehippo.com/download_advanced-password-manager/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P