1 Haziran 2017 Perşembe

Advanced Systemcare Ultimate İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: DENEME
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 81 mb
Uyumluluk: Windows

 


Gelişmiş SystemCare Ultimate 10, PC güvenliği ve performansı için güçlü ve eksiksiz bir yazılımdır. Yeni Bitdefender antivirüs motoru, gizlilik koruması ve PC optimizasyon yardımcı programı Advanced SystemCare 10 ile birlikte Advanced SystemCare Ultimate 10, güvenlik tehditlerine karşı en üst düzeyde koruma sağlar ve en iyi PC performansını elde etmek için tek tıklamayla yaklaşım sunar.



Daha büyük bir antivirüs veritabanı ile Advanced SystemCare Ultimate 10, virüsler, casus yazılımlar ve fidye yazılımları şeklinde daha fazla güvenlik tehdidini kaldırmanıza destek sunar. Gelişmiş Koruma modülü bilgisayarınızı ve çevrimiçi deneyiminizi gerçek zamanlı olarak korur. DNS saldırılarına, tarayıcı izleme sorunlarına, ana sayfaya müdahale problemlerine ve daha fazlasına karşı korur. Microsoft tarafından dijital olarak imzalanmış yeni sürücüler, en yeni Windows 10 ile uyumluluk ve istikrar sağlamaktadır.

Temel Özellikler:

Başlangıç ​​Optimizasyonu.
Büyük Dosyalar Bulucu.
Kaynak Yöneticisi.
MyWin10.
Donanım Hızlandırın.
FaceID.
Yeni oluşturulan FaceID ve Surf Koruması, Ads-Removal ile birlikte PC güvenliğini üst seviyeye taşıyor. FaceID PC'nize gizlice erişmeye çalışan ve size özel verilere yetkisiz erişime çalışan davetsiz misafirleri otomatik olarak yakalar. Sörf Koruma ve Reklamları Kaldırma size taze, güvenli ve reklamsız bir çevrimiçi sörf deneyimi getiriyor.

Clean & Optimize'daki gelişmiş 1 tıklama yaklaşımı önemsiz dosyaları, artık verileri ve kayıt defteri girdilerini temizlemek için çok daha basit bir yol sunar. Bu arada başlangıç ​​öğelerini, sistem kaynaklarını ve İnternet bağlantılarını optimize ederek bilgisayarınızın önyükleme süresini, cevap verme ve tarama hızını büyük ölçüde hızlandırır.

Yine tasarlanan Performans İzleyicisi, CPU durumunuza daha iyi bir bakış açısı sağlamak için CPU, GPU ve anakart sıcaklığının daha doğru gerçek zamanlı verilerini, disklerin, RAM'ın ve CPU'nun daha sezgisel kullanım raporu veriyor ve PC'nizin durumunu daha iyi anlayabilmek için hızlı erişim sunuyor. Sistem kaynakları ve sistem performansı sorunlarını kolayca giderebilirsiniz.

Dahası, Advanced SystemCare Ultimate 10, PC'nizin tüm potansiyelini keşfetmek ve bilgisayarınızı tam potansiyelini keşfetmek için Başlangıç ​​Optimizasyonu, Donanım Hızlandırması, Kaynak Yöneticisi, MyWin10, Büyük Dosyalar Bulucu vb. Benzer biçimde 10 yararlı araç ve özelliği yeniden geliştirir ve geliştirir. Yeni PC.

Etiketler: Advanced Systemcare Ultimate İNDİR SON SÜRÜM

http://filehippo.com/download_advanced_systemcare_ultimate/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P