1 Haziran 2017 Perşembe

Advanced SystemCare Pro İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: DENEME
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 37 mb
Uyumluluk: Windows

 


Gelişmiş SystemCare Pro 10, PC güvenliği ve performansı için güçlü, eksiksiz bir yazılımdır. Yeni Bitdefender antivirüs motoruna ve gizlilik korumasına ve PC optimizasyon yardımcı programına dayanan Advanced SystemCare Pro 10, güvenlik tehditlerine karşı profesyonel koruma sağlar ve en iyi PC performansını elde etmek için tek tıklamayla bir yaklaşım sunar.



Büyük bir antivirüs veritabanı ile Advanced SystemCare Pro 10, virüsler, casus yazılımlar ve fidye yazılımları şeklinde daha fazla güvenlik tehdidini kaldırmanıza destek verir. Geliştirilmiş Koruma modülü PC'nizi ve online deneyiminizi gerçek zamanlı olarak korur. DNS ataklarına, tarayıcı izleme problemlerına, ana sayfaya müdahale problemlerine ve daha fazlasına karşı korur. Microsoft tarafınca dijital olarak imzalanmış yeni sürücüler, en yeni Windows 10 ile uyumluluk ve istikrar sağlamaktadır.

Temel Özellikler:

Başlangıç ​​Optimizasyonu.
Büyük Dosyalar Bulucu.
Kaynak Yöneticisi.
MyWin10.
Donanım Hızlandırın.
FaceID.
Yeni oluşturulan FaceID ve Surf Koruması, Ads-Removal ile birlikte PC güvenliğini üst seviyeye taşıyor. FaceID PC'nize gizlice erişmeye çalışan ve size özel verilere yetkisiz erişime çalışan davetsiz misafirleri otomatikman yakalar. Sörf Koruma ve Reklamları Kaldırma size taze, güvenli ve reklamsız bir çevrimiçi sörf deneyimi getiriyor.

Clean & Optimize'daki gelişmiş 1 tıklama yaklaşımı önemsiz dosyaları, artık verileri ve kayıt defteri girdilerini temizlemek için çok daha kolay bir yol sunar. Ayrıca başlangıç ​​öğelerini, sistem kaynaklarını ve İnternet bağlantılarını optimize ederek bilgisayarınızın önyükleme süresini, cevap verme ve tarama hızını büyük ölçüde hızlandırır.

Yeniden tasarlanan Performans İzleyicisi, CPU durumunuza daha iyi bir bakış açısı sağlamak için CPU, GPU ve anakart sıcaklığının daha doğru gerçek zamanlı verilerini, disklerin, RAM'ın ve CPU'nun daha sezgisel kullanım raporu veriyor ve PC'nizin durumunu daha iyi anlayabilmek için hızlı erişim sunuyor. Sistem kaynakları ve sistem performansı sorunlarını kolayca giderebilirsiniz.

Dahası, Advanced SystemCare Pro 10, PC'nizin tüm potansiyelini keşfetmek ve onu daha hızlı çalıştırmak için Başlangıç ​​Optimizasyonu, Donanım Hızlandırması, Kaynak Yöneticisi, MyWin10, Büyük Dosyalar Bulucu vb. Benzer biçimde önceki çalgıları ve özellikleri geliştirir ve geliştirir. Yeni bir bilgisayar.

Etiketler: Advanced SystemCare Pro İNDİR SON SÜRÜM

http://filehippo.com/download_advanced-systemcare-pro/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P