1 Haziran 2017 Perşembe

Airy İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: DENEME
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 13 mb
Uyumluluk: Windows

 


Airy, en iyi YouTube videolarınızı el altında bulundurmanızı ve saklamanızı sağlayan kullanışlı bir uygulamadır. Windows platformunda YouTube videolarını indirmek için çok iyi bir enstrumantır. Videolarınızı farklı çözünürlük ve dosya türlerinde kaydedebilirsiniz. Tam HD ve 4K Ultra HD çözünürlük videolarını sabit sürücüye kolayca indirebilir ve onlara ihtiyacınız olan her an keyfini çıkarabilirsiniz.



Temel özellikler şunlardır:

Orijinal yükleyici YouTube'tan kaldırmış olsa bile videoyu saklamanıza ve izlemeye devam edebilirsiniz.
HD video kliplerini bağlantı hızlarına bağlı kalmadan izleyebilirsiniz.
Mobil cihazlarda seyretmek için videoyu aktarabilirsiniz.
Video tutmadan MP3 ses çıkarabilirsiniz.
Videoyu dilediğiniz süre her yerde paylaşma özgürlüğünün tadını çıkarın.
Airy, MP4, WebM, FLV ve 3GP dosya türlerini indirir ve ek olarak YouTube videolarından MP3 ses çıkarabilir; YouTube bağlantısını Airy'ye yapıştırın, dosya türlerinden MP3'i seçin ve 'İndir'i tıklayın.

Airy'nin tarayıcı entegrasyonu, videonun URL'sini indirmek için Airy'ye eklemek için bir yer imi tıklamanıza izin verir.

Genel olarak, uygulama fazlaca bayağı, kullanımı kolaylaştırıyor sadece sürükleyip bırakma ve toplu işleme şeklinde YouTube indiricileri için yaygın olan bir çok özellik ve seçeneğe haiz değil. Deneme sürümünün bazı sınırlamaları var ve yalnızca uygulamayı test etmek için 2 ücretsiz YouTube videosu indirmenize izin vereceksiniz.

Etiketler: Airy İNDİR SON SÜRÜM

http://filehippo.com/download_airy/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P