1 Haziran 2017 Perşembe

Ant Movie Catalog İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 5 mb
Uyumluluk: Windows

 


Ant Movie Catalog, film koleksiyonunuzu DVD, CD / Video CD, DivX vb. Üzerinde kolayca ve verimli bir halde yönetmek üzere tasarlanmış ücretsiz bir uygulamadır.



Uygulamanın arayüzü ile çalışmak kolaydır; Ana işlevleriniz ve düğmelerinizin üst kısmında, sol bölmede filmlerin (minik resim veya metin) bir listesi ve sağ bölmede filmlerinizle ilgili bilgiler bulunur. Bu bölme özelleştirilebilir, böylece ihtiyacınız olan kadar azca yada çok data ekleyebilirsiniz. Bunu, manuel olarak yada otomatikman IMDB şeklinde kaynaklardan bir komut dosyası vesilesiyle girebilirsiniz. Sadece senaryoyu seçin, filminizin adını girin ve Ant Movie Catalog sizin için bu verileri içe aktaracaktır.

Temel Özellikler şunları ekleyin:

sıradan kurulum işlemi.
Film bilgileri için komut dosyası desteği.
Başkalarına ödünç verdiğiniz filmleri takip edin.
Basitleştirilmiş kullanıcı arabirimi.
Birden çok dilde destek.
Birden fazla simge ekipı desteği.
Ant Movie Catalog aynı zamanda mevcut koleksiyonunuzu içe aktarmanıza izin verir ve kataloğunuzu kaydetmek isterseniz dışa aktarabilirsiniz. Uygulama, ödünç verdiğiniz filmleri izlemenize olanak tanıdıkları olan gerçekten mükemmel bir özellik taşıyor. Rasgele seçim aracı benzer biçimde başka araçlar da vardır; Bu rasgele izlemek için koleksiyonunuzdan bir film seçecektir. Genel olarak, Ant Movie Catalog, tüm video içeriğinizi kataloglamanıza izin verecek biroldukça özellik içeren basit ve kullanımı basit bir uygulamadır.


Etiketler: Ant Movie Catalog İNDİR SON SÜRÜM

http://filehippo.com/download_ant_movie_catalog/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P