1 Haziran 2017 Perşembe

Aiseesoft Blu-ray Creator İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: DENEME
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 46 mb
Uyumluluk: Windows

 


Aiseesoft Blu-ray Creator ile haiz olduğunuz video dosyalarından bir Blu-ray diski oluşturabilirsiniz. Bir kamera tarafından kaydedildiyse yada daha önce bunları indirdiyseniz, örneğin TS, M2TS, TP, TRP, MPG, MPEG, M4V, MP4, VOB, WMV şeklinde tüm popüler video formatlarını desteklediğiniz takdirde önemli değildir. , Ve MXF vb.



Temel Özellikler:

Kendi video dosyalarınızla bir Blu-ray diski oluşturun.
Videonuzu Blu-ray klasörü / ISO dosyasına dönüştürün.
Birden fazla video düzenleme özellikleri.
Ses parçası, altyazılar ve menüler ekleyin.
En popüler video formatlarını destek sunar.
Aiseesoft Blu-ray Creator'daki özelleştirme seçenekleri çeşitlidir ve ses parçaları, altyazılar ve menüler yapılandırmanıza izin verir. Bir Blu-ray diski oluşturduğunuzda, ses parçalarını ve altyazıları değişiklik yapma seçenekleri sunulur. En sevdiğiniz ses dosyasını arka plan müziği olarak ilave edin (en popüler biçimleri destekler). Peşinden, gerekirse, dosyaları SRT, SSA ve ASS biçiminde ekleyerek altyazı ekleyin. Ek olarak, düzenlenebilen bazı düğmeler ve metinler arasından seçim yapabileceğiniz bazı tema menüleri de bulunmaktadır.

Uygulama, iki Blu-ray türü BD-25 ve BD-50 arasından seçim yapmanıza izin verir. Yazdıktan sonra, yeni oluşturulan Blu-ray disk en popüler Blu-ray oynatıcılarda çalınabilir.

Aiseesoft Blu-ray Creator'un bir öteki önemli özelliği, ortamınızı oluşturduktan sonrasında doğrudan medyayı Blu-ray disklerine yakmak yerine bir Blu-ray ISO dosyası oluşturabilme özelliğidir. Bu, diğer harici cihazlara vb. Aktarmanız gerekiyorsa kullanışlıdır.

Genel olarak, Aiseesoft Blu-ray Creator kötü bir uygulama değil. Arayüzün dolaşımı kolaydır ve düzenleme seçenekleri fazlaca bayağı olsa da, seçim yapabileceğiniz bazı güzel menü stilleri vardır. Sistem kaynakları üzerinde fazlaca hafifçe ve en popüler biçimleri destekliyor.

Etiketler: Aiseesoft Blu-ray Creator  indir son sürüm

http://filehippo.com/download_aiseesoft-blu-ray-creator/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P