1 Haziran 2017 Perşembe

Anti-Spam SMTP Proxy Server İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 1 mb
Uyumluluk: Windows

 


Açık kaynak kodlu Anti-Spam SMTP Proxy Server projesi, otomatik beyaz listeleri, kendi kendini öğrenen Bayesian, Greylisting, DNSBL, DNSWL, URIBL, SPF, SRS, Backscatter, Virüs tarama, ek engellemeyi uygulayan platformdan bağımsız bir SMTP Proxy sunucusu oluşturmak üzere tasarlandı. , SenderBase ve diğer çoklu filtre yöntemleri.



emel özellikler şunlardır:

Çok Ağırlıklı DNSBL'ler.
Çok Ağırlıklı URIBL'ler.
Greylisting.
Ağırlıklı düzenli İfade Filtreleme.
Bayes.
Ceza sahası.
SenderBase.
SSL / TLS.
SPF / SRS.
Ataşman Engelleme.
ClamAV ve FileScan.
Raporlamayı Engelleme.
LDAP desteği.
Geri Kaşif idrak etme.
Anti-Spam SMTP Proxy, 25 numaralı portalı (SMTP) ve gerekirse normal SMTP sunucunuzun hemen önündeki 465 (SMTPS) ve 587 (Gönderim) 'da bulunan bir spam filtresidir. Gelen bir istemci ile SMTP sunucunuz arasında SMTP iletişim kutusunu iletir. Diyaloğu gerektiği gibi engeller. Anti-Spam SMTP Proxy, bir dizi konfigüre edilebilir denetim gerçekleştirir ve spam mesajlar idrakladıkça istemciye derhal bir 5xx SMTP hata kodu elde edecektir. Her zamanki şeklinde, spam olmayan iletiler daha çok işleme ve teslimat için düzgüsel SMTP sunucusuna iletilir.

Anti-Spam SMTP Proxy Server, spam iletileri engelleme veya konu etiketleme ve gönderme becerisi benzer biçimde çok sayıda yapılandırılabilir özelliğe sahiptir. Kötüye, bu tür bir uygulamaya aşina iseniz, kurulum ve bakımı zor olabilir.

Etiketler: Anti-Spam SMTP Proxy Server indir son sürüm

http://filehippo.com/download_anti_spam_smtp_proxy_server/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P