1 Haziran 2017 Perşembe

Apowersoft Android Recorder İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: DENEME
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 19 mb
Uyumluluk: Windows

 


Apowersoft Android Kaydedici temelde bazı bayağı ekran kayıt özellikleri içeren Chromecast tabanlı bir alıcıdır. Bununla beraber, video ve ses etkinliğini Android tabanlı aletinızdan doğrudan bilgisayarınızın ekranına aktarabilir ve ardından bu eylemleri doğrudan masaüstünüzden kaydedebilirsiniz.



Başlamadan önce, sağlamanız gereken birkaç şey var. Adım atmak için Android aletinızın ve bilgisayarınızın aynı Kablosuz ağa bağlı olduğundan kesin olmalısınız. Arkasından, Android aletinıza Chromecast akış özellikleri olan bir uygulamanın yüklü olduğundan emin olmanız gerekir.

Temel Özellikler:

Android cihazınızı bilgisayarınıza kaydedin ve kaydedin.
Akıcı ve kullanıcı dostu.
Standart Araç Çubuğu tasarımı.
Hafifçe.
Telefonunuzdan yayınlamaya başlar başlamaz, bağlantı otomatikman gerçekleşir ve etkinliğinizi Android telefonunuzdan bilgisayarınızın ekranında gerçek zamanlı olarak önizleyebilirsiniz.

Apowersoft Android Recorder ile kolay anlaşılır. Bayağı seviye ve işlem her seviyedeki uzmanlar tarafından yönlendirilebilir. Araç çubuğundan kayıtları başlatabilir ve durdurabilir, anlık görüntü yakalayabilir ve hedef klasörü açabilirsiniz. Çözünürlüğü, kaliteyi, ses çıkışını ve çıktı video biçimini (örneğin, .MP4, .AVI, .WMV, .FLV, .GIF) özelleştirme şeklinde, oynatılabilecek birkaç yapılandırılabilir seçenek de vardır.

Genel olarak, Apowersoft Android Recorder, bilgisayarınızdaki Android cihazınızdaki etkinliği kaydetmek ve kaydetmek için oldukca etkili bir enstrumantır. Bu, örneğin, Android ile ilgili video eğitim materyalleri oluşturmak için mükemmeldir.

Etiketler: Apowersoft Android Recorder indir son sürüm

http://filehippo.com/download_apowersoft-android-recorder/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P