1 Haziran 2017 Perşembe

Ashampoo Privacy Protector İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: DENEME
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 21 mb
Uyumluluk: Windows

 


Ashampoo Privacy Protector, bir uygulamada şifreleme, arşivleme ve iz kaldırmayı birleştiren mükemmel bir güvenlik aracıdır. AES256 ile şifreli dosyalar anında yakılabilir veya e-postayla gönderilebilir. Herhangi bir bilgisayardan kolay dosya erişimi için kendi kendine oluşturulan arşivleri de destekliyor.



Kullanıcılar, flash sürücülerden şifre anahtarları oluşturabilir ve bunları, uzun şifreleri anımsamak zorunda kalmamak için ana anahtarlar olarak kullanabilirsiniz. Ek olarak, resimler gibi tek tek dosyalar şifre tuşları olarak kullanılabilir. Entegre iz kaldırma özelliği, gizliliğinizi korumak ve önceki disk alanını geri kazanmak için yetim / yedek dosyaları, program kalıntılarını ve geçici dosyaları siler ve kaldırır.

Temel özellikler şunlardır:

Özel verileriniz için maksimum AES256 şifrelemesi.
Verileri güvenli bir şekilde yazıp arşivleyin.
Flaş sürücüleri ana anahtarlar olarak kullanın.
Parolasız çalışır: Mevcut dosyaları ve resimleri şifre tuşları olarak kullanın.
Hassas detayları tamamen ve kalıcı olarak silin.
Bulmak ve sisteminizden veri izlerini ortaya çıkarmak ortadan kaldırmak.
Ashampoo Privacy Protector, tek bir uygulamada birden fazla güvenlik aracı içerir. Bilgisayarınızdaki gizlilik problemlerını bulmak ve bunları mümkün olan en kısa sürede çözmek için kullanışlıdır. Herhangi bir gizlilik tehdidi zahmetsizce ortadan kaldıran entegre bir sistem temizleyicisiyle birlikte gelir. Ashampoo Privacy Protector ek olarak, kullanıcıların diğerlerinin erişimine sahip olmamalarını sağlamak için verilerini şifrelemesine olanak tanır. Kullanıcılar, şifrelenmek üzere bireysel dosyaları veya klasörleri seçebilir ve her biri için ayrı şifreleme parolaları belirleyebilir. Ashampoo Privacy Protector yalnızca kullanıcılara dosyalarını ve klasörlerini şifrelemekle kalmayıp korumalı dosyaları bir diske yazma seçeneği sunuyor. Buna ek olarak, kullanıcılar şifrelenmiş dosyaları da otomatik olarak e-postayla gönderebilir.

Genel olarak, Ashampoo Privacy Protector hızlı ve emin bir araçtır. Kullanımı kolaydır ve kullanıcının verilerini güvende tutmak iyi bir iştir. Dosyaları şifreleyebilir / degizyazı edebilir, dosyaları güvenle silebilir ve gizlilik mevzularını keşfetmek ve temizlemek için de kullanılabilir.


Etiketler: Ashampoo Privacy Protector indir son sürüm

http://filehippo.com/download_ashampoo_privacy_protector/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P