1 Haziran 2017 Perşembe

AxCrypt İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 5 mb
Uyumluluk: Windows

 


AxCrypt, AES-128/256 dosya şifreleme ve Windows için sıkıştırma elde eden son derece güvenli bir veri şifreleme uygulaması. Sıradan bir arayüze sahiptir ve belgeleri otomatikman şifresini çözmek ve açmak için tek bir çift tıklama ile çalışır. Herhangi bir yapılandırmaya gerek duymadan Windows Gezgini ile sorunsuz entegrasyona haizdir.



AxCrypt, gizlenen dokümanları ve e-posta eklerini güvenli bir halde paylaşmak ve bunlarla çalışmak için kullanılır. Belgeleriniz bir belge paylaşım servisi yada dosya sunucusunda bulunuyorsa, AxCrypt çok uygundur ve sorunsuz bir şekilde entegre olabilir ve hem hassas verileri sıradan bir vazife olarak paylaşabilir ve depolayabilir.

Temel Özellikler * şunları ihtiva eder:

İşbirliği.
AES 128-bit veya 256-bit şifreleme ile güçlü şifreleme.
Bulut depolama bilinci.
Çok dilli: İngilizce, Fransızca, İsveççe, İspanyolca.
Şifre yönetimi.
Sezgisel arayüz.
Güvenli klasörler.
Çevrimdışı şifreleme / şifre çözme.
E-posta ve forum kanalıyla destek.
AxCrypt, özel kontakt, istihdam bilgileri, tıbbi bilgiler ve mali ayrıntılar şeklinde belgelerinizi korumak için mükemmel bir çalgıtır. Bu verilerin bir mahalli sabit diskte yada ağ sunucusunda depolanıp depolanmadığı önemli değildir, şifrelemek kolaydır. Herhangi bir belge dosyasını sağ tıklayın ve explorer arayüzünden şifreleyin.

Genel olarak, AxCrypt becerileri ne olursa olsun herkes tarafınca kullanılabilir sıradan bir güvenlik çözümüdür. Arayüz, temiz, net ve kullanımı basit ve uygulamanın kendisi hafifçe ve hemen hemen herhangi bir sistem kaynağı tüketmiyor. AES 128-bit şifreleme standart olarak ve Premium seçenek olarak AES 256 bit şifrelemenin yanı sıra Password Generator ve Cloud Storage Awareness dahil olmak üzere diğer güvenli araçlar da AxCrypt'in dünya genelinde 20 milyondan fazla kişi tarafınca kullanıldığını merak etmiyor.

* Bazı özellikler yalnızca AxCrypt Premium'da mevcuttur.


Etiketler: AxCrypt indir son sürüm

http://filehippo.com/download_axcrypt/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P