1 Haziran 2017 Perşembe

Boxcryptor İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 58 mb
Uyumluluk: Windows

 


Bulut depolaması bu günlerde öfkeleniyor. Box'dan Yandex'e ve her ikisi içinde bulunan her şey, herkes sanki bir bulut ortamında verilerini depolamaya başlamış şeklinde görünüyor. Aşırı güvenlik mevzusundaki bilinç haricinde herkes. Kendinizi bu ayraç içine kategorize ederseniz, mutlaka Boxcryptor kontrol etmelisiniz.



'Güvenli' uygulamalar ve hizmetler mevzusunda giderek daha çok insan, extra güvenlik seviyelerine haiz oluyor. Boxcryptor, bunu yapmayı fakatçlayan yeni nesil 'diskte' bir şifreleme aracıdır.

Hizmet bulut bölgelerinde saklanan dosyaları alarak çalışır ve verileri güvence altına almak için bunları AES-256 ve RSA şifreleme algoritmaları ile şifreler. Boxcryptor'u oluşturmak için, uygulamayı kurmanız, hangi bulut platformlarını şifrelemeyi seçmeniz ve dosya adı şifrelemeyi seçmeniz (ücretsiz sürümde mevcut değildir). Boxcryptor sürücüsünde yeni dosyalar depolanır yok edilmez otomatik olarak şifrelenir. Varolan dosyaları şifrelemek için, Explorer yada Finder'daki dosyaları sağ tıklayın ve şifrelemeyi etkinleştirin. Boxcryptor klasörünün kilidini açmak ve dosyalarınızı görüntülemek için yapmanız ihtiyaç duyulan tek şey BoxCryptor uygulamasını çalıştırmak, şifreli klasöre gitmek ve şifrenizi girmektir.

Boxcryptor, derhal hemen tüm bulut depolama sağlayıcılarını destek sunar: Google Drive, Bir Sürücü, Bir Sürücü İş, Dropbox, Kutu, Amazon S3, CloudMe, iCloud, SugarSync ve Yandex.

Etiketler: Boxcryptor indir son sürüm

http://filehippo.com/download_boxcryptor/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P