1 Haziran 2017 Perşembe

Codify İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 3 mb
Uyumluluk: Windows

 


Codify, metni basit ve hızlı bir şekilde oluşturmanıza, düzenlemenize ve şifrelemenize olanak tanıdıkları olan hafif bir şifreleme uygulamasıdır. Herhangi bir şifrelenmiş mesajın alıcısının Codify'in çalışma sürümü ve mesajın şifresini çözmek için şifre * olması gerekir.



Codify, verilerinizi şifreleyerek ve kendiniz veya hedeflenen alıcı haricinde herhangi biri tarafınca görülemeyeceğinden emin olmanın iyi bir yolunu sağlar. Uygulama, MS Word yada PDF belgeleri şeklinde sınırsız dosyayı şifrelemenizi sağlar ve ayrıca e-posta eklerini de itimat altına alabilirsin.

Kodlamayı kullanmak çok kolaydır; Şifrelemek arzu ettiğiniz metni veya bir dosyayı seçin ve bu verileri şifrelemek için kullanmak arzu ettiğiniz şifreyi seçin. İsterseniz, bir şifre listesinden seçim yapabilirsiniz.

Genel olarak, Codify, teneke kutusunda ne söylemiş olduğini tam olarak kullanan bayağı, hafifçe bir metin şifreleme uygulamasıdır. Kullanımı kolaydır ve çalışmak için basit, tek pencereli bir arayüze sahiptir ve neredeyse hiç sistem kaynağı kullanmaz. Görebileceğimiz tek dezavantajı, herhangi bir engelleme bulunmadığından herhangi bir kullanıcı şifre listesine erişebileceği için uygulamayı bir paylaşılan bilgisayarda kullanıyor.

* Codify, parolalarınızı güvenli bir halde depolamak için AES-256 şifreleme algoritmasını kullanır.

Etiketler: Codify indir son sürüm

http://filehippo.com/download_codify/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P