1 Haziran 2017 Perşembe

CryptoForge İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: DENEME
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 7 mb
Uyumluluk: Windows

 


CryptoForge, güvenlik açısından bilgili olması gereken mükemmel bir dosya şifreleme aracıdır. CryptoForge ile kırılgan dosyaların, klasörlerin yada e-posta mesajlarının gizliliğini koruyabilirsiniz. Aslında aklınıza gelebilecek her türlü biçimi destek sunar. Uygulama, verileri dört şifreleme algoritmasından herhangi biriyle şifreleyerek çalışır.



Veriler şifreli girer girmez, daha sonrasında herhangi bir ortama depolanabilir yada İnternet üzerinden iletilebilir ve yine de bütünlüğünü koruyabilir. Şifreli olan herhangi bir veri, doğru şifreyle orijinal formuna şifresiz çözülebilir. *

Temel Özellikler:

Çoklu şifreleme.
Dahili dosya parçalayıcı.
Dahili güçlü sıkıştırma araçları.
Büyük dosya desteği.
Tüm dosya türlerini destekler.
Arka kapı yok, emanet anahtarları yok.
Komut satırı arayüzü.
Dosya Şifreleme.
Dahili Güvenli Metin Düzenleyicisi.
CryptoForge da kemerinin altında bazı yararlı güvenlik çalgılarına sahiptir. Örneğin, metin şifreleme yardımcı programı, seçtiğiniz belgeleri oluşturmanıza, şifrelemenize ve şifresini çözmeye izin veren güvenli bir metin düzenleyicisine sahiptir.

Genel olarak, CryptoForge, çeşitli şifreleme standartlarını kullanarak verilerinizi şifrelemek için sağlam bir güvenlik aracı yardımcı programıdır. Hafiftir, kullanımı kolaydır ve sıradan bir arayüze sahiptir. Güvenli bir metin editörü, dosya parçalayıcı ve büyük dosya desteği gibi bazı kullanışlı araçlar ile. CryptoForge, gözden kaçırılmaması ihtiyaç duyulan en kaliteli bir araçtır.

Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows 10, Windows 8 ve 8.1, Windows 7, Windows Vista, Server 2012 ve 2012 R2, Server 2008 ve 2008 R2, Server 2003 ve 2003 R2, Windows XP SP2 yada daha üstü.

* Verilerinizi şifrelemek için kullanılan şifreyi hatırlamak önemlidir; CryptoForge bir arka kapı olmadan ya da verilerinize erişmek / süreci tersine çevirmek için emanet tuşları olmadan ulaştığında, şifreli verilerinizi almanın tek yoludur.


Etiketler: CryptoForge İNDİR SON SÜRÜM

http://filehippo.com/download_cryptoforge/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P