1 Haziran 2017 Perşembe

Cryptainer LE İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 30 mb
Uyumluluk: Windows

 


Cryptainer LE, sisteminizde güvenli bir tonoz oluşturarak gizli verilerinizi koruyabilir. Kullanmak daha rahat olamazdı; Şifrelemek istediğiniz dosyaları tonoza sürükleyip bırakmanız yeterlidir. Onları kasanın dışına sürüklediğinizde onları çözebilir ve onları normal şekilde kullanabilirsiniz.



Cryptainer LE'yi herhangi bir Windows PC, Masaüstü, Dizüstü, durağan Diski veya USB Flash Sürücü gibi Çıkarılabilir Sürücü yada Memory Stick'te kullanabilirsiniz.

Temel Özellikler:

sıradan sürükle ve bırak işlemi.
448 bitlik güçlü şifreleme.
Şifrelenmiş birimler oluşturur.
Hızlı şifreleme.
Depolama esnekliği.
Standart Windows işlevleri.
Kullanımı basit arayüz.
Cryptainer LE, güçlü 448 bit şifreleme kullanır ve sabit diskinizde birden fazla 100 MB şifreli tonoz oluşturabilir. Bu şifreli sürücüler, ihtiyaç duyduğunuz sıklıkta yüklenebilir veya boşaltılabilir. Hepsi tek bir şifreyi kullanarak. Cryptainer LE ile, durağan diskinizdeki bu şifreli sürücüler bilgisayarınızdaki diğer tertipli sürücülerle aynı şekilde kullanılabilir.

Cryptainer LE'nin kullanımı gerçekten kolaydır ve standart açılır menülerle sıradan, explorer biçimı bir arayüze sahiptir. Kullanımı basit değil, hem de esnektir ve direkt olarak bir USB / çıkarılabilir sürücüye "bağımsız" kurulum olarak kurulabilir.

Genel olarak, Cryptainer LE, herhangi bir Windows tabanlı bilgisayarda herhangi bir veriyi, herhangi bir diski, sürücüyü, dosyayı, klasörü şifreleyen kapsamlı bir güvenlik çözümüdür. Bayağı bir arayüze sahiptir ve dosyaların anında şifresini çözebilir. Görebileceğimiz tek dezavantaj biraz arayüzlü bir arayüz. Hepsiyla işlevseldir, ancak bazılarının öteki şifreleme enstrumanlarının hissettiğinden yoksundur.

Etiketler: Cryptainer LE indir son sürüm

http://filehippo.com/download_cryptainer-le/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P