1 Haziran 2017 Perşembe

DVD Shrink İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 1 mb
Uyumluluk: Windows

 


DVDShrink, DVD diskleri yedeklemek için kullanılan bir yazılımdır. İstediğiniz DVD yazma yazılımı ile birlikte bu yazılımı herhangi bir DVD video diskinin bir yedek kopyasını çıkarmak için kullanabilirsiniz.



Nero'nun en son sürümünü yüklediyseniz, DVDShrink yedekleme DVD'nizi de yakacaktır. Zaten alternatif yazma yazılımlarına sahipseniz ve onunla birlikte kalmayı tercih ediyorsanız, gene de DVD Shrink'i kullanabilirsiniz. DVDShrink'in çıkışı, sabit diskinizde dosyalar olarak kaydedilebilir ve daha sonrasında istediğiniz yazılımla yazdırabilirsiniz.

Niçin DVDShrink kullanın?

Çoğu DVD, kopya çıkmasını önlemek için tasarlanmıştır.

İlk önleyici tedbir şifreleme yöntemidir. Ticari DVD başlıkları genellikle şifrelidir, bu da onları durağan diskinize kopyalamanızı yada yapmayı başarabilmenizi önleyen dosyaların oynatılmasını engeller. DVDShrink, dahili şifre çözme algoritmaları ile bu probleminin üstesinden gelir.

Bir sonraki sorun o denli rahat değil. Çoğu DVD video başlığı, tek bir kaydedilebilir DVD-R diske uydurulamayacak kadar büyüktür. DVDShrink, orijinal DVD'nizdeki verileri sıkıştırarak yada "küçülterek" bu sorunun üstesinden gelir.

DVDShrink ayrıca DVD'nizi yine yazmanıza izin verir. Kendi derlemenizi bir veya daha çok kaynak DVD'den yapabilir veya yalnız DVD'nin seyretmek istediğiniz bölümlerini seçebilir, böylece en yüksek kalitede görüntüleme için yedeklemenizde daha fazla yer tutabilirsiniz.

Son olarak, en az değil, neden DVD Shrink'i kullanıyorsunuz? Çünkü DVDShrink ücretsiz!

Etiketler: DVD Shrink İNDİR SON SÜRÜM

http://filehippo.com/download_dvdshrink/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P