1 Haziran 2017 Perşembe

GOM Player İNDİR [Güncel Sürüm]

 
 

 

 

Lisans: ÜCRETSİZ
Sürüm: Güncel Sürüm
Boyut: ~+ 26 mb
Uyumluluk: Windows

 


GOM Player, dünyanın en iyi ücretsiz masaüstü video oynatıcılarından biridir. Orijinal olarak yüksek video ve ses kalitesi ve çoklu video formatları desteği (flv, mp4, mov, mpg, ts, avi, divx, asx, wmv, m4v, dat, ifo, vob, 3gp / 3gp2, rm / rmvb , Mkv, ogm) vs. Ancak, codec desteğinden GOM Player'a gore çok daha fazla şey var.



VR ve 360 ​​derecelik videolara ilgi duyuyorsanız, GOM Player tam sizlik! GOM Player, çeşitli VR ve 360 ​​° video formatlarını destekler ve her kullanıcıya rahat ve basit UI / UX deneyimleri sunar.

Mahalli 360 ° video dosyalarınızı okuyabilir ve 360 ​​° YouTube videolarını oynatabilir / akıtabilirsiniz. Daha gelişmiş kullanıcılar için, GomPlayer video görüntüleme deneyimini geliştirerek özel yapılandırmaya izin verir. Orada şu anda izleyebileceğiniz binlerce şaşırtıcı 360 ° VR video var.

Altyazı arıyorsanız, GOM Player yalnız şaşırtıcı derecede bayağı yaptı. GOM Player kullanıcıları Dünya'daki en büyük altyazı veritabanına erişebiliyorlar. Ve tek yapmanız gereken videoyu oynatmanız. Videonuzu oynattıktan sonra, GOM Player veritabanını otomatik olarak arayacak ve size eşleşen altyazı sonuçlarını gösterecektir. Çalıştırmak istediğiniz altyazı seçildikten sonra uygulamaya tıklayın ve altyazı otomatik olarak indirilir ve uygulanır. İşte bu: Videoyu oynatın, alt yazı seçin, "uygulayın" a basın ve keyfinı çıkarın! Web'de daha fazla kazma ve doğru altyazı var mı merak etmeyin.

GOM Player'ın öteki bir özelliği de GOM Remote! GOM kullanıcıları, akıllı telefonlarını GOM Oynatıcısına bağlayabilirler. Bu artık kanepeden inmemek demek! Akıllı telefonunuzla her şeyi yapabilirsiniz: Videoları oynat / durdur, videoları seçin, ses seviyesini yükseltin ve azaltın, ekranınızı karartın ve çok daha fazlası. GOM Remote ve GOM Player, seyretme deneyiminizi rahat ettirebilmek için el ele çalışın.

GOM Player normal video oynatıcınız değil. Kullanıcılarına benzersiz bir keyifli görüntüleme ortamı sağlamak için geri kalanın üzerinde duruyor. GOM Player'daki geliştirme ekibi düzenli olarak, kullanıcı deneyimini geliştirmek için en son teknoloji ile güncellemeler sunar. Bugün deneyin ve dünya genelinde on milyonlarca insanın neden GOM Player'ı düzenli olarak kullandığını görün!

Etiketler: GOM Player indir son sürüm

http://filehippo.com/download_gom_player/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

EN SON GÖNDERİLEN

AVENGERS 4 ENDGAME WATCH FULL MOVIE 1080P